Hur det gick...

Det gick bra... inskolningen av Jason börjar imorgon. Extra hundvakten var mycket trevlig å älskade Jason. Vilket jag visste att hon skulle göra.. vem gör det inte lixom?

Det jag inte uppskattar är att man ska betala 200kr/dag under inskolningen.. då man bara får ha han där i ca 4 timmar.. utöver de 2000kr det kostar i månaden att ha han där fulldagar, 10 dagar/mån. Då jag har deltid. Min "jättelön" är typ slut bara på hunddagis.. men men....så e det.

Men träffa en kille som skolas in samtidigt som jag.. som har en kojke.. supersöt å snäll hund... jag hoppas han å Jason blir goda vänner :) De fungerade bra ihop idag i alla fall.

Träffa min lillebror på station med... så följde med honom hem å fika, sen kom pappa hem.. vi tjöta lite sen skjutsa han mig hem... lämna lönelappen till chefen med. Jason uppförde sig som en gud... så H är lite sugen på att skaffa hund hon med.. hon vill ha en liten å pappa en stor hund.. får se hur det slutar... kom fram till att rasgrupp 9 passar dem bra i alla fall. Sällskapliga hundar som kräver lagom mycket motion.

Men nu måste jag packa lite.. både mina å Jasons grejer... ska till tandläkaren imon.. sen snabbt hem å hämta Jason å sen iväg att lämna han på dagis. Under tiden han är där ska jag inhandla en ny tandborste till han.. han har fått ett otäckt sår i tandköttet å en väldigt gul tand.

Men vi hörs väl på fredag lr lördag igen :)


/ME

Nu gäller det.

Idag har vi laddat.... vi ska träffa både nya dagisfröknar å hundrastare.. hoppas båda mötena går bra.
Vi ska åka om ca 30min.. å vad gör jag.. sitter här.. fy på mig!

Ska även lämna lönelappen hos chefen å kanske hälsa på pappa, om han är hemma.

Men får väl börja packa.. skriver sen hur det gick...


/ME

Tvättning.

Ja.. idag är stora tvättardan.. inte tvättat på 2 veckor så det var en del...

Även ev. fixat hundvakt på ons.. ska träffa tjejen imon för diskussion.. efter diskussionen med hunddagis killen. Det ska nog gå bra :)

Har anmält mig på utställning med. Den 19/9.. Hoppas jag får med mig M-L.. lite trist att gå själv. Lite nervös med.. men det ska nog gå bra.. får polera lite på honom. Han är ju redan en liten snygging... men kan ju bli ännu snyggare ;) Missar en dag på hundkursen.. men så får det va.

När nu tvätten är klar.. ska jag ut med lillen... sen måste jag gå å handla lite mat.. lr i alla fall mjölk så jag kan laga till något.. har ju lite köttfärs å kycklingfile.... får la ha en sås till det å lite ris.. så blir det bra :)

Men hare gött!


/ME

Ny hundkurs...

Idag startade Forsättningskursen.  Var bara massa nya ansikten.. å det var skoj.. Jason uppförde sig ok. Ska lära han gå fot i läxa till nästa vecka.

Annars har veckan gått bra.. har fått min första lön.. wii :) ingen jättesumma att skryta med.. men ändå.. lite välförtjänta pengar.

Har kanske fixat hundagis till min lilla kille med.. efter mycket letande... de flesta var fulla.. eller så hade de inga halvtidsplatser....så på måndag ska jag besöka det å se om Jason trivs och om jag trivs med dem.. hmm har ju inte direkt något val, då jag är nästan i desperat behov av hundvakt. Kosta vad det kosta vill.. typ.. Hoppas han passar in å så. Det är ju inskolning i ca 4dar med.. då man bara får ha han där i 4timmar.. så det blir problem.. sen att hämta han kl 7.. när man själv börjar då.. men.. det löser sig.
Är glad att jag nästan har ett hunddagis i alla fall :)

Nu måste jag gå å kolla tvättid å fundera ut vad jag ska ha till middag.. får nog gå och handla imon.

Hoppas allt e fint!


/ME

Landet...

Nu var man på landet. men ska hem idag... ska ju börja arbeta imorgon igen.

Har målat och shoppat lite mat å grillgrejer. Weber is the shit.. hehe lr nått :)

Men nu hörs vi på fre... kanske har mer att berätta då.

Puss å hej!


/ME

Hej hej!

Hemma igen.... idag har jag vart på Ikea med mormor och "moster".. hitta en del skoj...köpte skydd till min balklänning som ligger klämd i skåpet.. lite synd.. då det typ är det värdefullaste plagget jag har ;) Köpte även lite andra "bra-att-ha-saker".. upptäckte även hur trist det är att vara mjölallergiker på Ikea.. det enda jag kunde äta, som jag ville ha, var spagetti med köttfärssås.. vilket jag gillar, men denna var inte god.. smakade bara tomat..tomatpure.. blä!

Imorgon ska jag på min andra utställning, även denna gång utan min lilla älskling.. men han är för stor för att vara med.. lr för gammal :) Så det får bli en annan gång. Snart hoppas jag.

Ska även åka å hälsa på mina älsklingar på landet imorgon.


Ja inte att förglömma.. idag fyller min underbara mamma år! GRATTIS! Hoppas du har haft en underbar dag. Trots att jag inte kunde närvara... jag ville, men kunde ej.. till skillnad ifrån några andra! Som bara vägrar av okänd anledning.. men man kan ju gissa vem som ligger bakom.

Hur som helst.. så måste jag packa färdigt inför morgondagen nu...hörs imorgon!


/ME

Ändring...

Igår var en god vän till mig här. Var underbart att träffa henne igen. Vi spela Singstar å tjöta. Hjälpte mig även att ändra färgern på bloggen.
Blev det bra? el. bättre?

Men nu måste jag klä mig.. ska in till stan å träffa M-L å fira hennes födelsedag :)

Hare gött!


/ME

Hundmat.

Nu är Jasons hundmat inköpt.. har även skaffat kundkort... synd bara att man måste skicka pojkvännen för att få reda på att det finns. Har säkert handlat där för över 1000kr redan.. men nejdå! men men nu har jag det... man måste handla för 2000kr/år.....men det fixar jag nog.. hehe.

Nu ska jag även åka å handla lite juice å annat... ikväll blir det rixfm festival.. kan bli skoj att gå dit å lyssna.. ska kolla om någon vill följa med... har ju vart där varje år i minst 5år.... så kan ju inte svika iår.. ;)

Kanske kan dra med mig mammy....kanske...

Men nu ska tvätten sorteras med....


/ME

Andra veckan klar :)

Ja, nu var man hemma igen efter ännu en veckas jobb.... idag var det sista gången på hundkursen.
Kan ju dessvärre inte skriva här under veckorna, då jag inte har tillgång till dator då.

Nästa helg är det utställning.. min lilleman är för gammal för att delta.. men ska vara med å heja på 2 andra. Våra nya hundkompisar :) Ska bli spännande.
Men den 5sep är det dax för min lilleman att gå på utställnins själv. Varberg nästa!

Annars är det inte mycket som händer.. ska träffa lite vänner.. S  imon, R på mån och M-L på tis. Ska bli riktigt skoj att träffa alla igen. Var ett bra tag sen. Få ladda plånboken.. haha ;)

Men nu väntar disken på mig...


/ME

Onödig busstur.

Imorse åt jag min yoghurt.. soyghurt i love :-) Efter det gick jag å lillen en promenad å sen åkte jag in till stan för att lämna tillbaka min å kusinens bok.. men jag tänkte inte på att de har sommartider nu... så alla bibliotek var stängda....lite lätt ledsen blev jag.. hoppas inte D får en påminnelse nu.. men ska lämna dem imorgon. 
Men under tiden jag deppa över bibblan ringer min mor.. ett videosamtal.. så skoj... hon visa mig sin nya älskling Zeke... en underbar "liten" blandras valp.. påminner enorm mycket om vår förra hund Tussie.. som min bror älskade.. jag var dessvärre för liten å blev bara biten.. då jag envisades med att störa henne när hon åt ;-)
Ja, fina minnen.. som ej är glömda.. jag minns än idag när vi lämna bort henne, vi ville inte, men var tvugna.

Men nu har jag en egen hund...å mamma har en ny... så allt slutar gott :-)


Har tvättat nu.. dock räckte inte tvättiden till å har nu halva hemmet fullt av tvätt på tork.. men så skönt att få sina favoriter rena igen... min nya tröja med rock inspiration.. som jag köpte i Polen är en av dem...blir glad när jag ser den... pluss lite annat. Har packat med.. imorgon åker jag tillbaka till mormor å lillen ska lämnas åter till landet.. kommer sakna honom!

Men Rock... jag har mer å mer börjat lyssna på rock.. å insett att jag älskar det.. speciellt balladerna.. mmm...sjöng mig hes häromdan med mitt singstar med rockballads.. den skivan är så bra. Lite synd om grannarna bara ;-)


Något som bara blir värre å värre är min tandvärk.. el. inflammation i kinden.. jag kan inte gapa, borsta tänderna el. tugga något.. så till middag  fick det bli blomkålsmos....mixad blomkål. Hoppas verkligen detta går över snart. Ville äta pizza idag.. men nej.. så i veckan blir det väl barnmat igen....tur att jag har 4st burkar kvar sen sist ;-) hehe undrar vad barnen säger... vuxen människa sitter å äter ur en barnmatsburk...

Men nu börjar min film strax så... ha en fin kväll!


/ME

Hundkurs

Idag har solen skinit på mig å lillen :)

Vi har tränat agillity, övat på ringträning å tittat på blodspår.. allt mycket intressant. Vi var både trötta å glada när vi kom hem. Nästa vecka är det sista gången. Lite trist. För jag gillar verkligen kursen å människorna som håller den å de andra kursdeltagarna. Men det finns en forsättningskurs.. så den tänkte jag gå :) Så jag ser fram emot fler lördagar med trevliga människor. Ska ju gå på utställnig med dessa underbara människor med!

Jag koka hel blomkål som jag åt till chicken nuggets med lingon på....ja jag vet ingen dunderrätt.. men det var vad jag hade hemma.. ingen idé att handla när man inte är hemma på veckorna ändå.

Ja... blir lite irreterad med.. titta runt lite på internet å kolla alla mina sidor... människor som är så egoistiska att de tror att hela världen kretsar runt dem. Andra människor kan göra saker för att man vill å inget annat. Det betyder inte att de gör det för att vara elak mot någon annan, utan för att just DET har betydelse för dem å det gör dem glada. Inget annat.
Ska man undhålla andra människor lycka av egen egoism? Nej, säger jag...

Men nog om detta.. nu ska tvättiden bokas...


/ME


PS. Hundar luktar bara äckligt när de är blöta å visst hårar vissa raser  ner. Men de ger oftast mer tillbaka än vad en människa kan göra... hundar vänder en inte ryggen, bara för att man råkar vara dumma mot dem... DS.

Första veckan.

Nu var man hemma igen.. efter en veckas arbete. Det har vart mycket trevligt. Dock väldigt lite barn. Men nästa vecka är nog fler tillbaka från semestern.
Har försökt lära mig lite nya rutiner å lärt känna barn och personal.
Ser fram emot nästa vecka.

Imorgon ska jag å Jason träna agillity igen, det ser jag verkligen fram emot... Jason älskar det å han är bäst i klassen... yes!

Sön blir det tvätt.. har inte hunnit göra det på ett bra tag.. nästan inga kläder kvar.. lr jo det har jag..... har ju en del.. hehe :)

Mån.. ska lillen till landet igen.. :( Men vi ses ju på fredag igen.


Man kan snart kalla oss hundsläkten med.... nu har min lilla 3st hundar att leka med...

Mosters hund är underbart söt, och de som inte tycker det är bara avundsjuka, för att de inte får skaffa en egen hund...


Men nu ska jag å lillen forsätta kolla på tv.


/ME

Liseberg

Igår var jag på Liseberg.. mycket trevligt.. men dyrt. Prova den nya Hanghai, den var ganska trist.. för barn upp till 12år kan den nog vara skoj eller för vuxna över 45 som börjar tycka karuseller är läskiga.... eller gjort det ett tag ;)

När vi kom hem gick vi en promenad på kajen å titta ut över stan.. så vackert ljus när det glänser i vattnet.. synd att jag glömde kameran.  hehe vi gick igenom driven när vi skulle köpa hamburgare med.. hihi det var skoj. Har man hund med sig så har man.. :)

Idag ska jag nog städa, boka tvättid, handla å kolla upp vilket busskort jag ska köpa.....börjar ju jobba på onsdag:) Ska bli så spännande.

Hoppas allt är fint med er...


/ME

RSS 2.0