Happy happy!

Har vart en bra dag.
Fixa ny handlingsplan, hämta min mobiltelefon..älskar nya telefoner.. att få ställa in allt och testa alla funktioner.. wii.. så på torsdag har jag Telia. Sedan var jag å shoppa lite, köpte en mörklila Tunika/klänning på Gina T och en ny ryggsäck.. min förra gick sönder.. köpte även en ny ögonskugga, en sån i pennformat, kladdig.. älskar dem! De håller en hel kväll.. vilket inte de vanliga gör.
Sedan hem å åt lunch.. fixa så en kompis som ändå skulle till Uddevalla hämta mitt paket.. så.. imorgon får jag mina saker.. wii :) Sedan åkte jag till Ikea å titta på bäddsoffa.. bestämmde mig för en bäddsoffa i skinn.. så den ska inhandlas snart.

MEN det bästa av allt.. en av rektorerna ringde å medela att jag inte fick 100% tjänsten, men att hon dock kunde erbjuda mig en på 50%..  så ska tacka ja till den imorgon. Är man inne i systemet sen är det lättare. Då jag ringde upp de andra rektorena å att de fått ännu ett sparkrav på sig.... de fick endast anställa medarbetare  som redan var anställda inom kommunen. BLÄ! Men nu snart är jag med det.. hehe. Börjar arbeta den 5 aug :-)

Har även dammsugit här å ska snart diska å sen ut med lillen.. wii vilken underbar dag..å solen skiner.. det är typ 30grader inne i lägenheten.. men vad gör det? Jag är lycklig!

Hoppas ni mår bra!


/ME

Varmt!

Hej!

Det blev ingen soffa, ska köpa en annan.. men jag köpte en ny mobil, behöver byta operatör. Comviq funkar ju inte på landet, så nu har jag Telia istället. Lite dyrare.. men har ju en ny telefon.. en ny walkman.. gillar de telefonerna :)

Köpte även lite nya sängkläder...blommor på ena sidan randigt på andra, Beige.. gillar inte den färgen egentligen.. men passar in i rummet.

Hmm.. imon blir det arbetsförmedlingen igen...sen ska jag nog till Uddevalla lr så åker jag på tis.
Får kanske ringa runt till mina kära rektorer med.

Men nu ska jag ut i värmen igen.. lillen ska rastas :)


/ME

Vill ha, vill ha!

Vill först säga några ord om Mikael Jacksson. Han dog i ung ålder och hade det svårt de sista åren. Vid 50års ålder har han hunnit med mer än många. Kändis redan som 13-åring. Röst som få och texter så underbara.
Vila i frid Mikael...

Annars gick kursen idag bra. Jason uppförde sig å var helt slut när vi kom hem. Värmen gör sitt. :)

Själv har jag precis lagat mat, kycklingfilé, potatis å hollandes sås. riktigt gott... dock tog jag ingen sås.. tog smör.

Vill gå iväg och köpa min grill nu, men chris bara sover å sover....

Imon ska jag i alla fall köpa min soffa, svart/grå är den. Väldigt bekväm.. vilket är mycket viktigt för mig. Den ska vara mjuk!

Men får väl gå å diska då... tills han vaknar...

/ME

Trist!

Måste ta mig till uddevalla, mitt paket ligger där nu å bara i 2 veckor, de har dessvärre bara uppe på vardagar. Tror jag måste ta bussen å hämta det.. wii 200kr bara för att hämta ett paket. blä! 4 timmars resa, minst.. fram och tillbaka.

Var på arbetsförmedlingen idag med.. men då är min avdelning stängd, måste komma tillbaka på måndag.. surt  bara att mitt busskort tar slut imon. Inte lust att fylla på det just nu.

Ska gå ut med lillen, sen ska jag nog till backaplan å titta på en soffa jag vill köpa, svart bäddsoffa... måste kolla om paketet får plats i bilen. hmm hoppas...

Idag ska jag även få svar ifrån 3 förskolor...ska någon av dem ge mig ett jobb? hoppas hoppas! Vill ha jobb nu!

men men.. passa på att njut av solen nu...föressten någon som vill bli bjuden till Trädgårn ikväll? lr imon? jag har 2 biljetter... men ingen lust att gå själv.... blir nog att jag struntar i det.. men så e det.


/ME

Arg och ledsen.

Var på en intervju imorse, får svar imorgon om jag får det el. ej.
Efter den gick jag hem till pappa, vem träffa jag inte där om inte D, så vi och J åkte in till stan. De skulle köpa skor å badshort, röda alá Baywatch. Vi hitta några olika... J köpte skor.
På vägen mellan skobutiken å sportbutiken är det någon som snor min tröja! Jag hade den hängande på väskan.. går tillbaka men ingen tröja. Blir så förbannad, detta var min favorittröja! En ljusgrå munktröja med dragkedja.. bara borta... beställde en ny nu när jag kom hem.. men är ändå surt....fanns inte kvar i min storlek.. så fick beställa en större. Hoppas den passar nu.  Älskar den där tröjan juh!
Inte första gången jag blir bestulen.. förra gången var det ett svart linne å lite hud å skönhetsprodukter.

Men jag älskar ändå stan.. gbg...

Men ska dra ut på en promenad med Jason nu, håller på att tvätta med.

Ciao!


/ME


Midsommar

Hej!

Solen skiner å alla är glada.

Firade midsommar på orust, det var trevligt... traditionsriktig mat å nubbe. Sen lite mysigt tjöt.. runt midnatt hoppa vi i säng.

Vår altan är färdigbyggd (lr kjolen är kvar), så vi har vart å köpt nya möbler dit, i teak. bord å 6st stolar. Köpte även en hammock när vi ändå var på G ;)
Jag har vart å köpt en vaxduk å nya fina ljus att ha på bordet. Riktigt mysigt där nu.
Hade besök av en vän med....vi gick på göken å sen åt vi kyckling å sen skulle hon hem igen.

Men har vart en ganska underbar vecka.

Inte hunnit lr haft möjlighet att skriva här... men är ju ingen som läser så spelar ju ingen roll ;-)

Nu vart man hemma i götet igen i alla fall. ikväll ska jag till tandläkarn, min tandställning har gått sönder (åt jordnötter). Imorgon ska jag på Intervju å på fre ska jag till arbetsförmedlingen å göra en ny handlingsplan.. lör hundkurs å sön tvätta. Då var veckan planerad :)

Nu ska jag gå en promenad i solen med Jason.. sen ska jag gå å handla vattenmelon.. såg att den var billig nu.. :)

Hoppas du mår bra!


/ME

jaja

Har hämtat mitt paket till Jason.. varan var dock för liten så måste byta den *suck*.

Intervjun idag gick bra.

Ang. kommentaren. Så vet jag vad Daniel har för smak på skor, vi har inte samma smak, men jag vet vad han gillar. Dessa skor skulle jag inte ha köpt till min sambo, utan dessa tänkte jag köpta eftersom jag visste att Daniel skulle tycka om dem.  Jag hade även pratat med Daniel innan om detta.. men det vet du förståss om.
Vet vem du är, trots att du inte vågar skriva ut det.

Nu ska jag gå å handla.. sen kommer lillebror på besök ikväll.

Hörs!


/ME

Intervju.


Intervjun idag gick bra. Bättre än väntat.. det står mellan mig å 9st till... blir kallad på en till intervju senare om jag går vidare till fas 2.. isf står det bara mellan mig å en till. hmm vi får se. I nästa vecka får jag svar.
Men på väg hem ifrån intervjun ringer 2st till.. väldigt tätt... så imorgon kl 9 ska jag på en till intervju å så på torsdag kl 10 en till.
Känns bra att vara utvald.... de har ju ca 100st sökande.. berättade de för mig :)

Får ladda rejält nu... vet ju att alla intervjuer måste vara klara innan v. 28 för då tar alla skolor å förskolor semester.

Ja, nu ska jag försöka lägga in låtar i min ipod.. har laddat hem användarmanualen nu.. wii...får se hur det går...


/ME

Tvätt å så.

Håller även på att tvätta.... ja håller på att förbereda mig inför intervjun imon med... men det går segt... för vet att även om jag kommer på något superbra att säga.. så kommer jag inte att komma ihåg det, vid rätt tillfälle ändå.  Kanske bättre att ta det som det kommer. lr är det tecken på lathet? jag vill ju ha ett jobb.... men vore skönt att slippa alla intervjuer.. om man bara kännde någon som kunde fixa in en.. som kunde säga att hey.. den tjejen e bra!  Men så e det ëj. de jag känner som är lärare är inriktade åt annan håll än jag. typ högstdium, hemkunskap, idrott osv.
Jag vill ju jobba med förskola lr allra helst förskoleklss. Helst en som är integrerad med skolan en F-2a.. Gillar ju att arbeta med "stora" barn, men vill inte arbeta själv med en klass.. inte just nu i alla fall. Vill arbeta i arbetslag, så man kan fråga å diskutera med andra.

Ja, det var ju inte detta jag skulle skriva om.. ,men så blir det ibland ;)

Måste springa till tvätten nu..

/ME

Kurs

Nu har vi vart på hundkurs, det gick bra. Dock fick jag mig en smäll av en annan hund, en schäfer som hoppa upp å slog mig i ansiktet, gjorde mycket ont.

Är så trött, men ska ändå bege mig till Ö&B å köpta lite te å ris. Håller på att baka bröd med.

Diska ska jag göra snart med å torka bort allt mjöl.....hmm.. undra vad man ska äta idag då. Blir ju fisk.. det enda jag kan äta.... svårt att tugga kött å korv.  Igår tog jag nudlar till.. ingen höjdare... kanske kan ta bakpotatis..i mikron.. mums.. ja det gör vi :)

Na... måste ju boka tvättid med... kanske ska göra det innan bussen går. orkar inte tvätta idag, som det var tänkt.. tar det imon.

Men tjoflöjt! Nu ska jag åka å shoppa ;)


/ME

Shoppat...

Har haft några fina dagar på landet... synd bara att jag var tvungen att tacka nej till jobb.. lite surt... men så är det. Ska föressten på en ny intervju på måndag, även den i Mölndal.
Måste fundera ut hur jag vill arbeta med barnen... de ställer alltid den frågan å jag ger olika svar varje gång... måste fila på den.. det e ju olka beroende om det är en 1-3år grupp lr 3-5år lr 1-5år. Måste bli bättre på att berätta om hur bra jag är.. vad jag egentligen kan å har kunskap om... det slutar ofta med att jag säger saker som är mindre bra.. jag är för ärlig... har ju svårt för att ljuga.

Men jag har ju shoppat med, Göken... ett litet himmelrike.. lr ja det är inte så litet. Köpte lakan å örgott, kläder å gardiner å lite köksredskap... de hade fått in min favorit skärbräda.. som är en skärbräda på ena sidan å på andra en bricka med kant.. helt underbart praktisk... letat ihjäl mig efter en sån... sen min förra smälte i diskmaskinen. Köpte även schampoo å sånt å lite godis å leksaker till Jason, titta på utemöbler med.. så fina men dyra.  Var nära att köpa nya skor med... men köpte ju nyss 2par.. iof inga sommarskor... hmm.. vill ha!

Nä nu i veckan jag jag testa min nya kolsyreapparat å försöka få in låtar på min Ipod.. hur gör man? läst snabbguiden men det hjälpte inte...  får la ringa Emma å fråga.. hon har ju en sådan med.  Man tror att det bara är att lägga in musiken i den "masslagringsenheten" som kommer upp när man sätter in "överföringssladden" men nej, så lätt är det tydligen inte.

Har tränat min älskling i Agillity med... han blir bara duktigare å duktigare.. hoppar som en gud :)  "Slalom" springet är han dock inte lika duktig på.. han fuskar. Den lilla busen.

Ja just det idag slutade Chris småsyskon skolan så vi var där å fika å så.. åt en underbar tårta,  "mamma" hade bakat en speciellt till mig å en till de andra. Jag blev grymt mätt, men mmm vad god den var. Sånt uppskattar jag, att man inte behöver säga till, utan det bara görs. Jobbigt att alltid fråga å kanske de kan fixa något annat till mig.. för jag tål inte det där. jaja... nu ska vi snart åka hem till götet igen.. ska jobba imorgon :)

Hoppas min lilla Erica får en fin dag med, hon är nog underbart vacker i sin klänning :)

Men nu får jag väl börja packa ihop här...

Hörs..


/ME

3 av 3 saker fixade.

Jaa.. jag fick allt.. dock fick jag inte min ipod i lila som jag ville. När jag skulle välja färg fanns bara Rosa, orange, svart å silver.. jag valde silver. Håller på att småpilla med den nu.. försöka förstå mig på den ;)

Men blendern fick jag med i sista stund..riktig kaos där.. lite sent bara jag var ju nr 42 på ipoden av 80st... hade jag bara vart 5 personer fram i kön.. hade jag fått min lila.. *snyft* men men.. jag har ju en.

Nu sova snart

/ME

1 av 3 saker fixade :)

Wii jag har min kolsyreapparat! Några hundra fattigare men ändå... wiii.. det är så roligt å spännande.. ska man få sin vara eller ej. Jag har mött en del vänner i kön med.. lr ja vänner.. men har man setts 3 dar i rad i kön så.. stått där 1 timme tilsammans så. Vi har bestämt träff igen.. kl 17 ses vi.. hm.. undrar vad hon heter.. haha ;-) Hon är en riktig kämpe.. hade vart där sen kl 5 imorse.. de öppnar 8.... men hon fick sin tvättmaskin :) Först i kön.. hehe.. det är helt galet å man får se människors rätta jag.. lr onda sidor.

Nu ska jag snart börja med maten å sen sticka igen.. lr ja mat.. kan fortfarande inte äta annat än yughurt å barnmat... banan som delas i småbitar å välkokt mosad potatis å ris.Ska ta en bakpotatis till middag.
Jag ser rent förskräcklig ut.... nu kan jag verkligen inte stänga mun å inte rengöra den ordentligt heller..... å så smärtan.... hoppas den försvinner snart... men snyggast är nog vaxet som ligger som en tjock klump över tänderna för att skydda min mun från metallen. hehe ska fota det snart...

Blender å Ipod.. here i come :-)

See ya!


/ME

Så arg!

Dagen började bra med att jag å Jason var på hundkurs. En grupp underbara människor å hundar. Bra instruktör med glimten i ögat.  Är verkligen nöjd med detta val.
Sen åkte vi hem å åt mat å jag åkte iväg till Media Mart.... det var där jag blev arg.

De har en ny vara varje ny timme grej denna helgen. Jag var där 50min innan de skulle dela ut gpsen. Var nr 36 i kön å de hade 45st... då e det ju lungt...för det var 1 vara/familj...trodde jag. Men det visar sig att det är "jättefamilj släktet" framför mig, helt plötsligt när kön börjar röra på sig blir familjen mindre... nä vi är inte släkt.. öhh...... så precis innan mig. Personen framför mig får sista gpsen. Shit vad arg jag blev! skrek åt vakten å rusa ut ur butiken. Allt detta tack vare ett gäng egoistiska människor som säkert ska sälja varan på blocket.. ligger säkert redan ute. Hatar sånna människor!
3 timmar för ingenting.. tog ju 1 timme dit å så hem igen.

Imorgon ska jag ha tag i en blender, kolsyreapparat å en ipod, kanske ett playstation 3 med. Då ska jag vara där ännu tidigare å inte fan ska jag låta "de jävla människorna" komma i vägen för mig!

Usch... nu känns det lite bättre.. att skriva av sig är bra :)

Ska ta å blanda till mig en smoothie nu å titta på tv!

Hare gött!


/ME

Smärta!

Igår kl 22,15 var den på plats, jag kom dit kl 21. Min "fina" tandställning är på! Ingen smärta under själva påsättandet. Men idag.. ajajaj... försöker äta en smörgås.. går inte..... sitter å gnider bit efter bit av smörgåsen mellan fingrarna fär att sedan försiktigt lägga den på tungan å svälja den.
Denna smärta kunde jag aldrig ana.... den är ju värre än när jag hade infektionen. Tänderna pressas emot varandra å det skapar smärta.
Tänkte ta ett kort på det å lägga upp här.... så att ni alla kan se hur fiiiiin den är. Men det får bli senare.

Nä som tur är har jag min Alpro soya yoghurt med jordgubbssmak. Mycket god. Får väl ta med mig barnmaten jag sparat till denna dag, till jobbet. Ska jobba idag å imon. Idag 13-17 imon 8-17. Så kan ju inte strunta i att äta på en hel dag. wiii gott med barnmat.
1 burk om dan, ja då kanske jag går ner till min vanliga vikt igen... var ju hemma hos mor å baka massa onyttigt. Men gott var det. drcker ju en massa te å vatten under dagen med. Så dör lär jag väl inte göra.

Ja, igår var vi även å titta på utemöbler till vår fina altan... åhh jag längtar... det kommer bli så fint när allt e uppe:)

På lördag börjar ju min å lillens kurs med. Det ser jag fram emot. Lära den lilla lite vett å etikett.. hehe han är faktiskt duktig.. när han vill ;)

Nä, nog småpratat... måste förberda mig inför dagen... läsa ur GP å gå ut med lillen.. ringa ett samtal med.

Hörs...


/ME

Röstat!

Hej hopp!
Nu har jag vart å röstat, var svårt att välja, valde mellan 2 olika med samma mål. Tror jag valde rätt.

Har även städat lite här hemma å vart på apoteket. Nu väntar jag bara på att ups-bilen ska komma å hämta vår Acer dator å skicka den till Tyskland. Hoppas den kommer hem lagad å fin igen.

Ringde även till bemannigen, men de svara ej.. men de ringde ifrån mitt senaste ställe.. så nu ska jag jobba både tors å fre där. Roligt med de små. lr de är 1or å 2or. Ganska stora ;-)

Sökte även 5nya jobb igår. Får hoppas man får komma på 1 intervju i alla fall. Måste ha jobb snart.. annars.

Besökte ju ett hunddagis igår me... ganska trevligt. Men får se om det blir där. 1 månads uppsägning.. behöver ju henne bara i 2dar. tar 120kr/dag.. inte så mycket.. men får se om jag kan lösa det på annat sätt.

Naa... kanske ska laga mig lite mat.. lr koka.. färsk pasta å korv står på menyn.
SEN städa ur skåpen kanske.. hmm kanske.

Hörs...


/ME

Tvättdag

Idag är stora tvättardagen. Inte hunnit tvätta på snart 3 veckor. Det är mycket tvätt...

Men har vart å lämnat in min rapport å beställt en bok. Läste även min mail å upptäckte att det är redan på onsdag jag ska få min tandställning. Usch å fy.

Annars är det sjukt varmt här. Jason ligger bara å sover. Men ska ta med honom ut å kamma honomn. han ser ut som ett ltet troll just nu :) På lördag börjar vår kurs.. wii äntligen säger jag bara.

Ska även packa ihop vår lilla dator.. Acer..skit.. slutat fungera bara... å skicka den tillbaka till Acer.

Borde väl dammsuga å torka ur skåpen med. Får se vad jag hinner. Håller på med nätauktion med.. budar för fullt.. hehe lite skoj :) Går ut ikväll...

Igår åkte min lilla  R iväg. Får se när vi ses igen. Hon ville att jag skulle komma upp till henne i sommar. Vi får se hur det blir. Var på fest hos henne i fredags, mycket trevligt, sen kom man lite bakfull till K´s konfirmation.. sov ju bara 4 timmar. Men det blev sent... så jag sov över hos daddy. Gillar inte riktigt singstar till ps 3. ps2 verisionen är bättre.

Men nu ska jag sätta igång å tvätta.

see ya!


RSS 2.0