Alla lämnar mig...

Usch... sitter å fördriver tid.. idag åker jag hem igen.

Igår var jag på Cabaré, Ericas. Var riktigt trevligt.. satt där längst bak med alla killar i 9:an.. Var rätt skoj faktiskt.. gav mig en massa roliga minnen...

Men ja imorgon blir en stressig dag, ska jobba till kl 17. Sen hem.. har ett problem, har anmält mig till en bankett, gratis mat, samtidigt som jag lovat en av mina bästa vänner att komma på hennes fest...Hon flyttar till Stockholm av alla städer. Kommer sakna henne enorm mycket. Blir sista gången jag ser henne på länge.. så självklart måste jag gå. Får försöka lösa detta...kanske strunta i banketten.. känner ju typ ingen där ändå. R är viktigare :)

Min andra vän flyttar snart ifrån mig med.. hon flyttar ju iof bara till Skövde... men känns ändå tungt. De 2 personer jag umgås mest med å gillar  bäst i gbg flyttar. Har ju några ytliga vänner kvar som man endast träffar på fest lr andra liknande tillställningar.  jaja sånt e livet.  Får skaffa ett varaktigt arbete å få nya vänner.

Hmm... min bror konfirmerar sig med, vet inte hur jag ska komma dit.. sen present.. hinner ej fixa den. Får la ge han pengar. Något av en bristvara nu.. har ju ingen inkomst längre, ingen csn. Det märks... 
Sen min andra bror som fyller år.
Hmm.. får väl åka bussen till mommo.. härligt bakfull antagligen, slänga av sig packning å sen gå till kyrkan.. ajaj fötter.. lr tar kanske gympadojjorna.. funkar nog. Vi får se. Det löser sig.

.... om 3 timmar kommer mamma hem... kanske ska ta en långpromenad med lillen... lr se en film.. lr besöka morbror.. lr städa åt mamma.... lr bara ligga å titta i taket...


Ja, fint väder har man ju med... regn!

Hörs!


/ME

Long time, no sea...

Ja, nu skriver jag. Var ett tag sen. Är hemma hos min mor och har inte direkt haft tillgång till internet.

Jag har vart på min brors sons dop, mycket fin tillställning. Roligt att träffa släkten. God mat å sällskap. Får man se när man träffar lilla Theo nästa gång.
Har även träffat min kusins pojkvän.. som Jason är livrädd för. Den lilla stakarn.. som inte är rädd för någon. Första gången jag ser honom rädd för någon. Lite läskigt.

Igår var jag i Jönköping på Ikea, köpte lite  grejer jag behövde, en långpanna, diskborste, reflexer, dragväska å lite annat. Åkte även vilse i centrum där.. de har ju sjukt många rondeller.

Nu tänkte jag boka min tågresa hem.. men vet inte riktigt när jag ska åka..måste fixa hundvakt då jag ska arbeta hela fredan.. Ska hem till morbror å titta på film med. Roligare att göra det där.. så man får lite sällskap.. jag å Jason känner oss lite ensamma i det här stora huset.

Får bli en promenad nu.. innan regnet kommer.


/ME

Pressat schema.

Igår jobba jag över 1 timme, idag var jag på en väldigt stressad och konstig intervju. Tror inte jag får detta jobbet...hehe.. kanske därför jag får det. Hann till jobbet i alla fall. Börjar komma barnen nära nu.. rikigt roligt! De berättar saker för mig, är mer nära, vill spela spel... mm.. synd att det är sista dagen imorgon.  Har fått fredagar om jag vill.. fast inte med "min" klass.. utan med ettan... sen på torsdag.. i tvåan. Men bra att Susanne kommer tillbaka. Hoppas hon mår bra nu. Men jag kommer att sakna mina vilda barn.

Men imorgon kommer mamma, hon ska passa min älskling, som föressten kommer hem idag.. wii.. har saknat honom så. Sen ska vi shoppa.. wii.. så länge sen! Älskar att shoppa ;)

Men nu måste jag borsta tänderna å gå å sova.. å kolla busstider... buss är sjukt dyrt föressten.

See ya!


/ME

Humle å dumle...

Ja, igår var jag arg på personer som tror de är bäst, översittare som försöker trycka ner en. De ska alltid ha rätt å vara i centrum, får de inte som de vill, försöker de få andra människor inblandade så att de gemensamt kan trycka ner en. Men de ska inte få vinna, Jag är starkare än man kan tro! 

Jag var även med som funktionär på Göteborgsvarvet igår, som är världens största halvmaraton, var mycket väntan å mycket folk. Jag hade hand om startgrupp 7 och 16 tillsammans med andra. Se till att löparna inte springer för tidigt, bokstavligen trycka dem bakåt å visa vem som bestämmer.. skönt att tillrättavisa ett gäng gubbar.. hehe. I got the power!

Jag bakade även mockarutor till mig å chris å mormor.. lovade henne dem.  Jag köpte även ett par salomon löparskor å ett par örhängen.. skorna för att jag var tvungen... börjar få så olidligt ont i mina hälar. Jag har ju specialsulor, men behöver även riktiga skor till.

Grattis Norge till segern igår med! Mycket roligt!

Idag ska jag städa ur ett skåp med "bra att ha saker" sedan ska jag iväg till mormor.. stanna tills tisdag.. närmre att pendla till jobbet därifrån än hemma,
Ska även gå till sportbutiken å titta om jag kan hitta ett par vattentäta skor. Bra att ha i jobbet. Mycket reor nu :)

Men ha en fin söndag!


/ME

tick tack

Livet tickar på och snart är mitt vikariat slut. Men ska på en ny intervju på tisdag, de söker 5 tjänster så det finns ju en chans att jag får det ;)

Annars bakade jag en underbar nötkaka igår innan jobbet, sedan efter jobbet på väg hem efter att vattnat mormors blommor kom Helena å Kim susande.. så jag hängde med dem, Kim skulle på läger. Jag å Helena åkte å handla. Sen lagade jag en av mina enkla å nyttiga favoriträtter till dem, kycklingfile som man wokar med grönsaker å kokosmjölk + lite kryddor då. De blev imponerade å tyckte det var gott. När jag ändå var i gång gjorde jag en smulpaj med hallon å blåbär med. Till efterrätt. Sen efter god mat å gott sällskap fick jag skjuts hem å direkt ner i sängen.

Nu idag har jag vart å handlat lite smör å ägg för mitt storbak i helgen... det ska bli kakor å annat. har även ringt runt på jakt efter en kilkudde... hitta tillslut en butik som sålde i gbg.. så ska dit efter jobbet.

Men nu måste jag få tag i en rektor innan jobbet.. hare bra!


/ME

 

Sol

Idag sken solen hela dan å det var första gången jag ej missa min anslutningsbuss å slapp att springa hela vägen å bli försenad :) Vart en fin dag, Tjejen jag var vikarie för kom på besök. väldigt roligt! Jag stängde även idag... roligt!

Imorgon ska jag ha min första egna lektion, jag ska ha en utelek... det blir kott å pinn jakt med matteinslag. Blir nog skoj med mina helvilda barn.
Blir nog en sväng till mormor med å vattna hennes blommor. Hon kommer ju hem snart.

Mina älsklingar far iväg till landet, Kommer hem om en vecka. Kommer sakna dem mycket!

Jag har vart så sjukt sugen på godis hela denna veckan.. lite jobbigt. Har snart ätit upp min chokladkaka för 37kr på några få dar.. den skulle jag ju baka på å njuta av en längre tid. Men men får väl åka å köpa en ny... inte lätt att va mjölkallergiker.. allt är dyrt! Men så värt det.. älskar ju choklad.. det minsta jag kan äta är ju  70% kakao. Men det funkar bra.

Imorgon lr på fre lr lör ska jag baka kakor i alla fall. Nötkakor som jag älskar å en chocklad-sockerkaka å chokladrutor och drömmar. MUMS! Kanske en drömrulltårta med... hehe hur ska jag orka äta upp allt? haha inga problem..

Kanske borde planera min lektion..ahh.. vi tar det lite spontant... blir det tid över kör vi en lek. Det blir bra :)

Nu ska jag glotta på tv.. snart ett av mina favvo program.. Grey´s Anatomy... sån underbar blandning av kärlek å intriger, fakta å vänskap.

Ska trycka i mig en kiwi å lite solroskärnor med.. godis!


/ME

Svårt.

Det går bra på jobbet, men det är svårt med allt nytt. Nya elever att lära sig namn på, nya lärare, nya rutiner, nya hus.. man hittar inte, nya regler.
Annars är min 3:a lika stökig som innan... haha.. de är verkligen högt å lågt å överallt.  Men ska försöka få ordning på dem.

Köpte mig en ros igår föressten, en röd, å nya vita dukar med svart tryck å en blå fin MINE-skål.  Mitt kök lyser av nytt.. känns mycket bättre när man få göra om lite.  Inredningen i köket går i svart, vit å ljusgrå.. dock har vi det hemska orangea kaklet, som jag inte kan få bort. Sen har jag några färgklickar i fom av blå ljus å gröna växter å röda rosor. Jag älskar röda rosor :) Gillar även liljor...

Har ev. fixat med hundvakt med. Min morbrors jobbakompis som själv har en valp. Får hoppas det går bra. Annars får han följa med.

Snart kommer mormor hem med... har lovat att vattna hennes blommor, så får göra det på ons-tors kanske. Undrar om hon har hittat några kakor till mig ;)

Ja, glömde ju säga att jag hade pappa med familj här på besök.. första gången sen jag flytta in... sisådär 5år. men det var trevligt! Tack för det! Var nog mest min brors förtjänst.. så tack.

Ja, nu  ska jag gå ut med lillen å borsta tänderna.

Solen skiner ;)


/ME

Besök.

Ja, igår kom lillebror på besök. Vi gick omkring på stan, jag köpte lite bröd å fick tag på 2st kiwiskedar, gratis. Det är ju vetenskapsfestival :)

Träffa på en kompis å hennes pojkvän med.. mycket trevligt.. vi bestämde att vi skulle ses å fika en dag framöver. Eftersom jag hade med mig Jason, kunde vi inte gå å fika då. Så.. det börja regn å vi bestämmde oss för att gå hem..... sen börja det hagla.. Jason var livrädd å vi var båda helt genomblöta. Bussen kom. Vi åkte hem bytte kläder å åkte in igen.. då kom solen :)

Idag skiner solen igen :) får se vad vi hittar på.. blir nog att vi åker in till centrum å kollar läget sen. Kanske stöter på de andra bröderna.. kanske inte. Jag ska titta och lyssna på en föreläsning sen i alla fall. På stadsmuseet.

Men nu ska jag nog slita brodern ifrån tv-spelet å gå å hitta på något mer roligt å socialt.

Take care!


/ME

I got it!

Ja, nu har jag jobb då, iof i bara 2 veckor. men ändå. Skönt att ha ett fast ställe att gå till.
Det blir både fritids å halvklass med 3-orna. Spännande!

Jag är dock lite orolig inför lönen, jag fick en timrapport att fylla i.. problemet är ju att jag inte är med i den bemmaningen, å vet inte vilken lön jag får å hur jag ska få mina pengar. Men jag ska ringa rektorn på måndag å reda ut detta, Måste få nycklar med.
Tänker inte gå med i den bemmaningen då jag inte vill arbeta i det området... för långt att pendla.

Idag kommer lillebror på besök med. Tror vetenskapsmässan håller på än... får se. Kanske kan gå å bli lite mer vetenskaplig.. hehe.
Hoppas regnet håller sig borta.. är det just nu.. men molnen skvallrar om att det nog kommer tillbaka ganska snart. 

Nä nu får jag gå ut med lillen, duscha å baka bröd innan sputniken kommer :)

Ha en fin helg!


/ME

Jobb!

Hej!

Idag har vart en sisådärdag med jobbet... men så fick jag för mig att smsa en gammal kompis ifrån lärarprogrammet. Hon berätta att hon sjukskrev sig idag, ifrån sitt jobb å de behövde en vikarie fram till 20 aug tror jag. Så jag fick numret till rektorn å ringde. Å vips, hade jag ett jobb.. lr nästan, ska dit imorgon kl 12,30 å sätta ihop tider å lite annat.

Fatta att jag blev chockad!? Få jobb bara så där.. då e man desperat, inte jag utan rektorn.. hehe. Så nu ska jag ta hand om 3-or.. på fritids. Ska bli skoj.. äntligen lite skolbarn igen :)  Hoppas de tycker om mig...

Nu e jag mest oroad över min lilla älskling, Jason, min ögonsten å största kärlek i livet. Hur ska jag skaffa någon som kan passa honom, medans jag arbetar? Dagis är för dyrt, vill inte skaffa det då det bara är ett vikariat.. de har ju 3-månaders uppsägningstid...

Vi får hoppas att allt löser sig.. ah.... vad ska jag ha på mig då? Hm..... imorgon blir en spännande dag.. ska ju till tandläkaren med.

Hör av mig imorgon om allt.. om hur det blir.. så spännande!


/ME

Intervju

Igår var jag på intervju.. det gick underbart bra.. skulle vara grymt att få jobb efter första intervjun.. hehe ;) Jag kan vara grymt proffsig om jag vill, så bra var jag å han var imponerad. Så gött!

Idag har jag jobbat med 1-åringar och ska göra det imorgon med. Det är väldigt annorlunda, jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Det var så länge sen jag arbeta med så små barn. Det är fantastiskt roligt, men svårt. Med skolbarnen kan man prata  och diskutera mer, de kan städa själva å det ser inte ut som ett tredje världskrig efter en lunch.  Detta är spännande och en chans för mig att utvecklas. Det är bara att insupa alla erfarenheter å kunskaper å ta vara på dem.

Var hos tandläkaren idag igen, fick lr fick köpa en SOLO tandborste, det är en liten hård borste ifram.. så att jag når att borsta bakom visdomständerna.. som inte finns :) Den är böjd på ett speciellt sett. Vem vågar borsta i ett hål lixom.. dessutom gör det grymt ont.. men får väl ge det ett försök. Man får väl lyssna på sin tandläkare...

Var på besök hos mormor igen.. i helgen ska hon till Kungälv å besöka sin syster.. vara borta en hel vecka. Lite trist... jag är ju i mölndal varannan dag just nu.  Tack vara den fina infektionen.. som faktiskt har blitt bättre, men fortfarande gör ont.  Fick en spruta idag som gjorde grymt ont, det sura var att det ändå gjorde ont när hon pilla... men så e det.

Nä ska fylla i min tjänstegöringsrapport nu, så det inte glöms bort.


/ME

1 maj

Igår var det valborg. Det firades med att äta pizza, endast botten.. hehe.. men gud vad gott det var!
Var å tog bort infekterat blod i munnen med...
Sen bar det iväg till Chalmers, där vi grilla å umgicks med folket. Trevlig kväll :)

Idag skiner solen på oss och jag tror det bär av till Orust.. jag ska sätta upp mina agillity hinder å träna lillprinsen. Ska bli skoj :)

Nu ska jag laga mat inför helgen å diska.

Ha en fin dag!


/ME

RSS 2.0