Lång vecka...

Denna veckan har vart lång å jobbig... speciellt fredagen.. ojojoj säger jag bara. Regnet gör det ju inte bättre... det terroriserar mig tills jag blir vansinnig å orkeslös. Vill till solen nu!

Hoppas det blir resa... orkar inte med det här kalla mer... blir nog Thailand.. lr Egypten. kan åka vart som helst egentligen.. bara det är varmt.

Var på hundkurs igår.. sista.. eller inte egentligen nästa vecka är sista gånen.. men då ska jag på julbord. Blir en ny kurs i Januari.. får se om jag är med på det. Vill men är tiden som saknas. Är agillity som gäller nu.. både jag å hunden mår bra av det. Jason älskar det!

Var på födelsedagsfest igår med. Skoj att träffa lite folk. Det behövde jag. Blir lite ensamt på veckorna. Visst jag pratar hela dagarna med barnen å föräldrar å kollegor. men det är inte samma sak.
Prata mer på riktigt med folk med samma intresse å ålder. Det var roligt!

Annars håller jag på att tömma datorn nu. Den börjar bli lite seg, så var dags för en nystart för datorn :)

Måste hitta en bild på Jason med.. som hunddagis ska ha på sin hemsida... har ju ca 400st bilder på honom.... men tror jag vet redan nu vlken bild jag vill ha. Den när han ligger i gruset å ser lite lagom avslappnad ut.
 Min söta Phaléne.
Denna :) Blev visst en extra där... men han är lika fin där ;)

Ja, nu ska jag fixa färdigt med tvätten å diska å bädda å dammsuga.. ja det vanliga söndagsnöjet jag har ;)


Hoppas ni haft en fin vecka å helg!


/ME


Ullared :)

Jao, igår var vi i Ullared. Var fantastiskt roligt.. dock fick vi stå ca 1 ½ timme i kö. Men det var det värt. Vi missa även lunchen.. hehe. Var inne i ullared mellan 11-14. Å ändå hann jag inte kolla på allt jag skulle. Det var sjukt mycket folk denna dag. Kanske var det för tv-inspelningen. Vem vet... jag kanske syns i en tv nära dig... snart ;)

Ja vad handla jag då... en massa hushållsartiklar som behövdes, ett singstar (boyband/girlband), en film, en spikmatta, en del tröjor och underkläder... köpte även 2 set pyjamas... men tror jag ska ge bort det ena. Ja en ny musmatta å en görfin stekspade/tårspade...köpte även en ram till min tin-tin tavla som jag måla nån gång i högstadiet. Å en massa mer.. som leksaker till hunden och en gymboll. (gummiband till träning önskas i present *blink - blink*)

När vi var klarar där inne, lr fick vara klara, då bussen hem gick kl 15, åt vi en burgare, 14.30 fick jag panik när jag insåg att jag behövde skor... så sprang till Skoo-boo å kom ut med 2par skor.. inga av dem vinterfodrade.. men snygga.. det ena vagabond paret var liiite dyrt.. men värt. Var en 10min shopping i panik. Skulle bara ha ett par... men hitta det andra vid kassan. Fanns vinterfodrade.. men var inga som föll mig riktigt i smaken.. lr i prislappen... haha :) Så ska kolla på göken om mina skor finns kvar där.. hoppas hoppas.

Mycket trötta var vi när vi äntligen landa i gbg... vi upptäckte att vi inte orka bära hem våra 11 påsar själva.. var väldigt tungt! Så fick ringa efter skjuts.... väl hemma i lägenheten var det bara att packa upp.
Har packat upp lite idag med.. nu ska alla kläder tvättas, plus mina gamla kläder. hmm.. 6 maskiner tvätt... suck!

Men nu var i alla fall (nästan) alla syskons presenter inhandlade. Har Chris sykon å föräldrar kvar å så M-Ls såklart :) Släkten blir det inga till... då de valt bort det själva.

Idag ska vi även iväg å köpa en ny mobil.. den gamla har lagt av helt.. lr ja skärmen i alla fall.. allt är svart... går endast att svara i den :) Blir en ny sony Ericsson. Gillar de bäst.
Men nu ska jag snart tvätta!

Hare!


/ME



Besök.

Nu i helgen har jag haft besök av en mycket kär vän ifrån Halmstad. Vi shoppa lite å åkte sen hem å laga mat, sen åkte vi hem till en annan kompis å spela guitar hero å sjöng lite sinsgar.
Detta får vi göra om snart :)

Min å Annicas mat Detta goda åt vi till Lunch, jag åt kyckling woken å min kompis kycklingspettet. De var båda goda men min var väldigt stark... fick börja strippa där på restaurangen å svettades som en gris :) hehe jag tål inte starka kryddor så bra.

Idag tvättar jag... ska snart ge mig iväg till mommo med. Men en underbar helg har det vart!


Säger grattis grattis till pappa med! På fars dag :) Önskar dig en fin dag!


Imorgon börjar jag jobba igen... wii :)


Hoppas allt är bra!



/ME

Ullared, på tv.

Ja, nu var programmet sett, det var ganska skoj. Helt otroligt att de hittat så mycket roligt och konstigt folk. Tjejen som spendera 50000kr eller mer på Ullared.. Helt sjukt. Sen hade sin semester där i 2 veckor å shoppa varje dag.. ja.. folk gör ju som de vill. haha en hel flaska tändväska me ju.. haha! Måste ses!
Själv har jag spenderat max 3000kr där. Men blir mindre iår. Var så tungt att bära hem allt den gången.. hehe.

Ja, har fått en extra dag att jobba med.. så nu har jag bara tisdagen ledig.

Annars har ju mommo fyllt år å det firades med bulle å bakelser.. själv baka jag smulpaj å kladdkaka till dagen. Vi hade besök av Daniel å Anna å sen senare av Nisse å Yvonne. Det var trevligt att träffa dem alla. Ser dem så sällan nu för tiden.
Hade ju även besök av Tomas, Ulla å Putte å så Dino. Ja Jason å Dino ställde då allt till en scen på natten... hehe.. den ska sent förglömmas. Synd att mommo tog det så hårt. No more dogs in there. Ja Jason är nog välkommen... tror jag ;)

Jao idag har vi shoppat mat å hundmat... imorgon blir det mer mat. Ska även försöka tvätta å låna en ljudbok på bibblan. Jag å pojken kännde för det nu.. när det är lite mörkt å trist på kvällarna.

Men nu ska jag nog sova.. godnatt!


/ME


RSS 2.0