Förseningar...

Blir lite less...
Bygget är inte klart... skulle börja arbeta imorgon. Men efterson lokalen inte är färdig, går det inte.
Så fler dagar utan pengar.. nu börjar jag den 13 sep istället- Och får en vecka mindre att fixa allt innan inskolningen börjar. Men det ska vi väl klara!

Har fixat hundvakt extra med.

Annars tränar jag för fullt.. vad ska man annars göra när man har en massa tid över? Ja shoppa... men svårt utan pengar.

Imorgon blir det äventyr till varberg.

Ja var hos min sjukgymnast igår... med min stela nacke. Hon berätta att jag har lite överrörliga leder, speciellt min högra axel. Men ingen massage... utan fick ett gummiband som jag ska träna med. För att få igång blodcirkulationen.. som ska lösa upp knutarna.. Hmm.. tror mer på massage men.

Träna ska jag göra med.... så nu tränar jag 3-4ggr i veckan. Är ganska skoj. Har fått en liten personlig tränare.
Skitskoj! Jag älskar ju tävlingar... har slått mitt rekord varje dag.. än så länge.. hehe
Man ska gå gör grönt.. man har en grej.. som man sätter i maskinerna.. när det blinkar orange tar man i för lite. Grönt ok. Så ja, skoj e det... men väldigt jobbigt.. aldrig vart så svettig förr.
Men har minskat 1% av kroppsfettet, 1cm i midjan och 1cm runt armarna.. på bara 1 vecka. Men ökat 1cm i höfterna, mer muskler mindre fett.. yeah!

Snart sätter agillityn igång igen. Ska börja träna på lördagar.  Ser jag fram emot :)


Mat med.. äter nyttigare än innan.. har ju Linas matkasse nu, som jag älskar. Bara nyttig å god mat :) Äter inget godis på vardagar.. bara helger. Så stolt över mig själv!
Sallad varje dag... gott gott!

Men nu ska jag se på en film. BYE!


/ME

Fyndat igen :)

Hej hej.. var ett tag sen jag skrev nu igen. Glömmer ju bort detta. Men nu så!

Igår var jag på Hemtex å fynda. Snygga blå-vita mattor 70x120 för endast 20kr.  Köpte 4st. Så har två till balkongen å 2 inne. Köpte även ett par gråa gardiner å 2 par svarta dukar. Allt för 150kr. Mycket nöjd med dessa inköp.

Imorgon får vi besök av chris småsykon.. då bär det av till åbybadet å äventysbadet. Ser jag fram  emot. Läste att de har fått en ny bana.. en grön. Visserligen för mindre barn. Men ska bli skoj.

Annars har jag semester än... börjar närma sig dax nu. Börjar ju den 1sep :) Längtar massor.
Har vart å hälsat på gamla jobbet med. de nya tjejerna verkar trivas. Gott detta.

Till helgen blir det hunddejt, min kära vän har skaffat en liten labbehona. En söt liten valp. Ska bli såå trevligt att träffa dem.


Om inte regnet öste ner skulle jag gett mig av på en långpromenad med lilleman. Men får väl bli en kort, på 30min.

Jao.. tog min andra dos TBE vacin igår. Armen gör väldigt ont. Kan knappt röra den. Å jag tvättar nu... måste hänga upp tvätten... SMÄRTA!

Så får nog skita i gymmet idag. Hoppas armen är bättre imorgon.


Men men, mycket att fixa inför besöket imorgon.... så bye bye!


/ME

Pupstore in my heart

Nu är snart en underbar dag slut.

Jag åkte in till stan å träffa 2 underbara tjejer, 2 lärare ;) Vi fika, sen shoppa vi.. jag köpte en liten kylplatta till mn laptop.. får se om man kan ha den i knät nu, utan att den dör. Efter shoppingen käka vi kinamat.. sen shoppa vi lite till.
Men kl 16.. var jag tvungen att kila.. för...

Jag skulle på pupstore.se outlet. Vilka priser säger jag bara. Köpte massa fina prylar.. fanns så mycket jag ville ha.. men köpte bara lite.
Blev en ljusblå sele med blommor på, en svart sele med guldtryck, en marinblå randig sele med matchande koppel. Ett silvrigt koppel. En brun jacka med reflexer på ryggen, ett flätat svart läderkoppel + halsband. Ett camo tält å lite pork rullar. Fick med en påse kex till Jason med.  Det hela gick på under 900kr. Mycket nöjd!

Imorgon ska jag till gymmet å sen städa... börjar bli lite dammigt här.
Stakars Jason som har allergi å allt.

Men han tyckte nog det var skoj att träffa alla hundarna.. när vi kom till outleten blev vi utskällda av 5st chiahua. Jason bara stog där som förstelnad. varken skällde lr morra. Så duktig så. men sen blev de jobbiga.. så jag schasade bort den.. hehe.

Men om man skulle diska nu kanske.


/ME

Sommargrattis

Idag fyller lilla Nora 6år Grattis!

Jag har vart på gymmet, slagit in presenter, å lagat middag... ja rastat vovven med ;)

Imorgon blir det nog självplock i Säve å på ons ska jag träffa Annica å sen på Outlet av hundprylar. Ser jag fram emot :)

Annars skiner solen underbart idag.. efter alla dessa regninga dagar.
Jao hade min far+ familj på middag med. Mycket trevligt.

Nu måste jag rusa vidare... Ciao!


/ME

RSS 2.0