Mycket å göra...

Var ett tag sen jag skrev.. tyvärr.. har haft helt fullt upp. Denna veckan har det vart Eu-vecka i skolan. Väldigt roligt, men samtidigt väldigt mycket att göra å sena dagar. Man känner att tiden går snabbt.

Igår var det  kris, Jason kom hem, det var roligt, men hundvakt! Ägna typ 2 timmar åt att ringa runt till alla jag kännde i gbg.. men några svara inte och de andra var sjuka  å en var utomlands :) Mormor ställde upp.. men var orolig för kvällspromenaden så Chris fick åka hem på rasten idag. Men Jason sötnosen var ändå ensam lite för länge i min smak. Fick gå tidigare ifrån "jobbet" men var ändå hemma ganska sent. Men vi gick en långpromenad när jag kom hem.. sen åt jag middag å tvätta.

Imorgon ska jag till Mölndal å träffa specialtandläkaren, en kirurg å så.  Sen ska jag å Jason till mormor. Vara där i helgen. Titta på bokrean, kanske besöka ÖB med.. får se vad vi hittar på. Har fått i uppgift av min handledare att göra en lektion med... så den får jag knåpa ihop i helgen med. Ska vara en lektion med olika stationer i svenska lr matte? Några förslag? Tips? Är ledig imorgon så känns väldigt bra, samtidigt som det känns dumt, eftersom jag vet att de verkligen behöver mig imorgon. Men var inte jag som skicka remissen.. får bara byta tid om man är sjuk. Räknas laktos? Nä.. tror inte det.

Nu ska jag ner å hämta tvätten å sedan duscha.. upp i ottan imon.. som vanligt..

Hoppas allt e bra med er :)


Helg!

Idag har vart en lugn dag. Det har snöat hela dan, barnen var väldigt glada över detta, om man säger så :)
Men maten, inte roligt att ha laktos, när det serveras min favoritsoppa, gräddig sås med pasta i, supergott å mättande. Själv fick man en skål spenatsoppa, den var god, men var lite jobbigt att se de andra äta den andra goda soppan. Blev inte mätt. Hoppas på mer mättsam mat på måndag. Maten är alltid god på denna skola i övrigt,  gör eget mos å grejer. *mums

Vi håller på att fixa rebensspjäll till middag, en sen middag.. men men. Hoppas att det blir gott.

Imorgon far vi till Kvänum, vi ska äta middag, spela bowling och bo på det trevliga hotellet. Jag får äntligen träffa min lilla älskling med, i 2 hela dagar.. det ni! Sen ska han bort igen...

Roligare än så blir det inte.. tyvärr..

/ME

Jag är sjuk!

Nu har jag fått provresultatet.
Läkarn ringde imorse å berätta att jag hade Laktos. Jag är laktosintolerant, det var ifrån generna, jag har alltså ärvt det av mamma el. pappa.. antagligen av mamma. Ingen mer ost (jag älskar ost, lagrad, mums). Och eftersom jag upptäckte detta i så sen ålder, är min tarm antagligen skadad, då de hitta blod i min avföring. Så jag ska göra en hemsk "stoppa ner slang i magen, via munnen" operation. V.13. Ser inte fram emot detta. Nu får jag inte heller äta min yoghurt jag nyss köpt eller glassen *snyft*. Det är lite synd om mig faktiskt...

Annars har vi åkt skridskor idag, jag fick låna ett par av en lärare. Väldigt roligt var det! Var så länge sen jag åkte skridskor, hade glömt hur roligt å kallt det var.
Det var iof mindre roligt att knyta alla dessa skridskor, många barn var det...

Ja, det var min dag det.
Gjorde föressten upp ett schema.. jag ska ha hand om alla matte-lektioner.. wii.. mitt favoritämne.. not. Nä men det är väl nyttigt för mig. men jobbigt med.. eftersom jag ska ha det med både 6,7 å 8 åringarna. Massa planering då de ligger på olika nivå.

Nä, nu ska jag nog titta på en dvd. Det är kallt å snöar ute.


/ME

Huvudvärk

Dag 2 avklarad. Har en fruktansvärd huvudvärk, hade glömt hur högljutt det var i skolan å i min klass. Hoppas på en lugnare dag imorgon. Måste ta en värktablett nu. Vatten å mat funkar inte.

Åh.. det e så ensamt, saknar min lilla skällande vän. Min lilla älskling. Hoppas du mår bra. Jag gör det inte.

Det är så fruktansvärt kallt med, har vart som varmast 10 minus idag. Jag har gått omkring med min fleccejacka hela dan.. med tröja å t-shirt under.  Just nu har jag mina tofflor å tjocka strumpor på mig med. varför denna kyla? Jag vill ha värme nu!

På torsdag får jag reda på om jag har någon mystisk sjukdom.... jag ska även ha en heldag ute på isen, med barnen å skriskor. Hoppas jag inte dör av köld.

Nä det e tråkigt här, har sorterat tvätten å diskat. kanske ska se en dvd?

ja...vi får se... upp kl 6 imon igen å va hemma  igen kl 17.. så e livet.


/ME

Praktik

Nu har första dagen på praktiken vart. Var en lugn dag. Vikarien för 6-åringarna dök inte upp så jag har varit med dem idag. Har även fått nycklar så att jag känner mig som en riktig anställd nu. hehe

Har precis lagt in lite bilder, några under inlägget Palt och några bilder på Theo i inlägget Hjo.

Har städat lite här hemma med..

Usch saknar min lilla Jason något fruktansvärt... får nästan slänga in en galen bild på honom här.. hehe

  Togs under en biltur... Han jäspar.. :)  Men får ju träffa honom på lördag, då vi föressten ska till Kvänum å bo på Hotell en natt. Ska bli skoj, med tre-rätters middag å bowling. Mysigt!

Nä får sätta igång med middan nu.. ska bli kött, potatis å brunsås med broccoli till. Gott! Får äta den själv då pojken jobbar.. men så är det. Kommer ju bra program på tv idag..

Hoppas allt är fint med er!

/ME

Palt

Hej..

Nu är jag hemma igen. Glad alla hjärtans dag på er!

Mamma å morbror lagade palt igår, mycket gott var det. Man äter det med smör.

 Palten kokar

 Här svalnar den...

 Morbror äter den med äkta smör.


Nu har mamman till Lilla Theo lagt upp bilder å det ska jag med göra snart :) Har haft så mycket att göra på den lediga veckan.

Just nu lagar vi mat inför vår resa till Orust. Jason ska vaktas av sin farmor ett tag.

Höres..


/ME

Hjo

Nu är jag i Hjo, har inte haft tid att skriva innan.

Kom i måndags på Jasons födelsedag å numera även Lilla Theo´s. Då min underbara bror å hans fina tjej fick en liten son. Han är så söt så. Får fråga dem om jag får lägga upp en bild på honom här. Får jag?

 Här är han lilla Theo... Min brors barn   Knappt 2dar gammal.

Tisdag, gick jag, mamma å Jason en 5km  promenad i Högaliden. Väldigt mycket snö var det där. Lilla Jason sprang runt som en galning å lekte i snön. Han var helt slut när vi kom hem. Men vi höll på att inte komma upp för den långa backen där, vi kom nästan upp första gången.. sen fick jag backa ner för backen å sen försöka igen. Jag lät mamma göra det å så gick jag Å jason upp...bilen blev ju lite enklare då, större cahasn att komma upp.
På kvällen var vi å hälsa på Tobbe å Theo på BB. Jag var åven på HM å handla lite strumpor å ja vi köpte ingridienserna till semlebak med.

Idag onsdag har jag vart å handlat å vart hos doktorn. Har hälsat på gammlingarna på mammas jobb med :) Ja har bakat semlor med. Å bokat biljetten hem. Ska snart iväg till min kära moster å hälsa på.

Så mycket jag har gjort :)

Vad har ni sysslat med då?


/ME

Home...

Nu är jag hemma igen. Fick träffa mina undrerbara släktingar igår å titta på N & Y¨s nya lägenhet. Mycket snygga fönster i vardagsrummet.. lite avis faktiskt. Vill me ha en balkong.

Jag å mormor hade med trevligt, satt å prata å käka semlor. Jättenyttigt! Men vi gick en långpromenad idag med... så det går nog jämt ut. Sen missa jag bussen.. å fick gå hem.. ifrån Eketrägatan.. efter att jag vart å tagit hand om lilla Zapatha. Träffa på 2 vänner på spårvagnen med. Roligt var det. De skulle på Buggkurs. Skulle med vilja gå på danskurs. Älskar ju att dansa! Till rätt musik bör tilläggas.

Nu packar jag.. inte ätit middag idag.. men vad gör det.. gör en banan-smoothie till kvällsmat sen. innan jag går sista promenaden med Jason.

Nu packar jag.. vad ska jag ha med mig? ja är mycket nu.. tittar på Gossip girl, skriver här å chattar på msn.. å ja just det packar med.

Men imorgon åker jag hem. Vi ses!


/ME

Mölndal...

Vakna imorse å kännde att jag ville besöka mormor. Så nu på morgonen har jag fixat middag 2 dagar till Chris, som jobbar natt denna helg. Lax å ris fick han. gott.

Så om en halvtimme tänkte jag sticka iväg... men när jag ringde å var ju halva släkten där, både morbror å moster med familj. Så ska bli skoj att träffa dem med :) Å se min andra morbros nya lägenhet.

Jag fick hämtat biljetten igår i alla fall. Tänkte hämta ut min Tenta med. Men då hade den avdelningen stängt, på kurs. Shit tänkte jag för nu kan jag ju inte komma dit förrens om ca 6-7 veckor. Men men.. sånt e livet. Hade ju vart skoj å se vad man hade fel på å rätt på ;) För godkänd blev jag.. som tur var. Matte e ju egentligen inte min grej. Tobbe har alltid vart familjens matteproffs, om än, han var kass på att lära ut ;)

men ja får väl packa nu då.


/ME

Träligt...

Det är för tråkigt väder asså. Var å vaccinera Jason nyss, all slask tar kål på mig.. halkar omkring. Usch! Han skrek som om han blev mördad, men jag förstår honom, nålar år läskiga.

Idag ska vi äta taco, behöver bli av med salladen.
Måste in till stan med, blir sressigt att hämta ut biljetterna på måndag. Alla väskor å hunden.. nä,, lättare att gå direkt till tåget.

Ska nog fixa med lite papper idag, alla fakturor som ska in i pärmar, bokföring är tråkigt.

Men vi hörs.. hoppas er dag ser ljusare ut!


/ME

Shopping...

Nu har jag vart iväg och shoppat lite. Köpte mat och bilselen till Jason, hämta Chris glasögon och handla mat på Lidel. Vad ska jag göra nu då?
Jo, jag ska snart tvätta.. wii.. mer tvätt än vanligt. Sen blir det nog lite mer Sailor Moon.

Imorgon ska jag vaccinera Jason, måste nog åka å fixa min tågbiljett med. Å packa.. el ja kan jag kanske göra på lördan. Söndag ska jag titta till Beckas Kanin å ja packa. sen bär det av till landet. Sen börjar helvetet igen. 5 veckor praktik, usch! Vill inte. Måste gå upp kl 5 varje dag i 5 veckor för att vara i skolan kl 7,30. Måste lämna Jason hemma hos Becka först innan jag kan åka till skolan nämligen.
Sen planera lektioner å bös. men ja ryck upp dig nu. DU måste klara detta. Detta är min sista chans. Annars har 5år gått förlorade. Å det vill jag inte med en studieskuld på ca 200 000kr. Ja just det jag måste ringa csn.

Läste att Barbie dockan fyllde 50år med. tror jag hade några som barn.... man bytte kläder på dem och tog med dem till vänner som hade värsta slotten å bilarna osv. Vilket inte jag hade. Men jag var inte överdrivet ledsen för det. Vi lekte å hade skoj!

Å ja snön ja.. den är borta, precis som jag sa. Där fick du M-L!

Höll på att glömma, jag ska ju till Ullared igen, den 7 mars bär det av. Ska bli skoj! Tänkte redan nu börja med min lista, har ju inte tid sedan när helvetet börjar. Det är ju ont om tid är man väl är där.. kommer dit kl 9, kl 13 lunch. kl 15 går bussen hem. Det blir stressigt att hinna med allt. Finns ju affärer utanför Gekås med. Sen får man räkna med att köa i sådär 1 timme med.

jaja, oj nu har jag visst skrivit en hel del. ska ta å ringa csn nu tänkte ja.


/ME

Ja..

Har lagat middag, en söndagsmiddag.. hehe. Kött, potatis, brunsås å kokta morötter till :) Men gott var det. Var även å köpte mig 2st semlor å en jättemaräng med choklad å hallonsmak.. mums!
Ja, jag vet inget godis.. men när Chris bakar sig 16st semlor tyckte jag att jag kunde få 2.

Har roat mig med att slå in presenter å titta på Sailor Moon idag. Har ringt å fixat med Jasons vaccinaton å lite annat med.

Åh.. vetr ni vad.. det snöar ute! Blötsnö, så det är väl borta imorgon...men ändå. Jason gillar det.

Det jobbiga är att jag har haft en fruktansvärd huvudvärk i flera dar. Tar en tablett, den försvinner i några timmar, sen tillbaka.
Har även väldigt ont i käken.. spänd.. är nog därför jag har huvudvärk. kanske.

jaja... hörs imon.


/ME

Myskväll...

Vi hade en mysig tvkväll med chips. Klart Jason skulle vara med. Låg brevid å tiggde chips. När påsen var slut, fick han den.

 Ni ser så fint han posar brevid den. Men efter bara några minuter.. såg det ut så här.

 Jasons huvud var begravt inuti chipspåsen. Jag fick rädda honom, så att han inte skulle kvävas där inne. Det hade inte vart roligt!


Idag skulle jag egentligen iväg  å köpa mat å ett bilbälte till Jason, men det får bli imorgon istället. Däremot ska jag iväg på PH-möte kl 17. Planera inför våren. Måste boka en tid för vaccination med. Lillen fyller ju 1år på måndag :) Samma dag som vi åker till Skövde. Hoppas någon köper en fin present till honom (en liten rosa gris som nöffar, önskar han sig ;). Han har redan den stora, men den är lite för stor att släpa runt på.

Nja... nu måste jag fixa med annat.


/ME

Svar...

Jag köper mycket presenter, för jag gillar att handla dem å se om mottagaren blir glad av dem :)


Idag har jag inte gjort så mycket, städat å åkt bil till Byggmax, handlat virke till taket.

Igår var det myskväll framför datorn.. titta på webtv.. hehe har en underbar bild med Jason i chipspåsen.. hehe.

På måndag den 9 feb, sportlovet, kommer jag till Skövde å Hjo. Stannar nog till Fredan.. får se.

Nu måste jag forsätta greja..

Bye!

/ME

Kommentarer

Hmm.. mina kommentarer är borta, vill ha dem tillbaka! Man kan inte skriva kommenarer   i någons annans blogg heller. Konstigt!

Systemfel kanske?

Ja, dagen tickar väl vidare ändå...


/ME

Städning

Nu är bilen nystädad, kan inte fatta hur mycket hår den lilla kan skapa. Vita hår överallt. Köpte ett skydd till baksätet med, men sen kom jag på att jag har ju hunden i framsätet, på golvet. Så nu får jag köpa ett hund-bilbälte till han. Så att han kan vara där bak ;) Det är lite som Pettsson... för att göra en sak måste man göra en annan sak för att få fram det man behöver.

Har vart å handlat med, titta efter en present till Tobbis å Mias bebis. Hitta en som var perfekt. Men för dyr.. så får hitta något nytt *snyft*.  Köpte en ny leksak till Jason istället, 10kr, ett fynd! Handla även en present till Angie som fyllt år. Var inte orolig Mia.. har köpt en till dig  med ;)

Imorgon åker vi hem igen. Kan behövas.. äter för mycket godis här. Inte bra!

Nä, nu ska jag sätta mig å spela lite Sims 2, till playstation 2 :)


/ME

Bilden...



Orka inte lägga in den i rätt... så skapad en ny... men visst är dem fina? Jason har ju stridsmunderingen på sig med.. hehe

Eldat

Ja, idag har vi eldat en hel del i vår lilla kamin, vi har 30 grader just nu i sovrum- och vardagsrum ;) men brukar bli kallt på natten, så lika bra.

Vi har lekt herren på täppan idag med.. Jason vann med liten Marginal över Chris.. har bildbevis.. som jag lägger upp inom kort.. hehe

Ja, annars har det vart en relativt lugn dag,, har grejt lite med taket på övervåningen. Jaa har ju städat med. Imorgon ska jag städa ur bilen, efter alla vita hår, kan ta ett tag...

Tv´n fungerar fortfrande inte, å det mobila bredbandet jag surfar på nu.. är för dåligt för att kunna se på webtv.. *suck* ingen dvd héller.. men massa choklad å chips, illa..

Men hoppas ni har haft en bra dag!


/ME

RSS 2.0