Sjuk å Hello Kitty.

Ja... har vart sjuk denna veckan.. är inte helt frisk än. Fick en virusinfektion i halsen.. har hostat å kännt mig allmänt trött. Huvudvärken har vart smärtsam med.

Men bakade en ny sort muffins.. otroligt god.. havre å choklad muffins.. innhåller inget mjöl el. mjölk... dock ett ägg. Som en blandning av chokladboll, kladdkaka å muffins.

Sen när jag var å shoppa mat hitta jag något skoj, Hello Kitty bindor.. ja de måste jag prova tänkte jag.. väldigt söt förpackning ju. Inte sett i min butik förut.  Men dock blev besvikelsen stor... som jag egentligen visste. Bindans kvalite var inte stor. Som den billigaste coop bindan.....obekväm är ett ledord. Men nog om det.

Idag ska jag till Hammarkullen på karneval å marknad.. ska bli skoj. Har tänkt att åka dit i flera år.. men idag ska jag dit.. å Jason med.. hoppas inte ljudet blir för mycket för honom.

Ikväll ska vi se Avtar... igår jag såg Jag New Moon... underbar film.. mycket lipa blev det hehe. Väntar redan på nästa.. som kommer 2012... lång väntan dit.

Ska komma igång med gymmet också.. har ju vart sjuk denna veckan.. men hoppasd jag blir frisk i helgen. Skönt att komma igång igen.. men några års uppehåll.. inte gymmat sen mitt årskort gick ut. För sisådär 3årsen. men jobbar ju å sliter ändå.. så kalorier ryker nog ändå.

Men ja.. nu måste jag göra mig iordning för avgång.

Ja.. grattis på mors dag... en dag innan ;)


/ME

På landet...

Igår kom agillity hindren fram från sin dvala. Min kurs är ju slut... så nu får vi träna själva, jag å Jason. Dock lite svårare här ute på landet, så många fler frestelser/störmoment.. där kom en katt å ett råddjur å så grannens bil. Då är det bara att ta en paus. Sen kör vi igen. Köttbullemutan finns där med .

Idag ska vi hem igen.. back to the reality. Nästa vecka blir nog mindre rolig. Ska hjälpa Doris hela veckan. Usch å fy.. men lite omväxling är väl bra med.

Längtar inte till sommaren.. vill inte att det ska ta slut... låt det inte ta slut.

Nah... ska väl forsätta här... P3 å 14 år till salu väntar (stark bok).


/ME

No more Pizza.

Har haft en bra vecka med 4st inskolningar. Ungarna är underbara å jag trivs på mitt jobb. Mina nya kollegor är toppen :)
På måndag har jag den sista inskolningen.  En liten pojk. Mycket pojkar i vår grupp. Vi har 3st tjejer å 7st pojkar.  Men de är ett härligt gäng som älskar dans å musik.

Men nu till det mindre roliga.. när jag kom hem igår märkte jag att vattnet var avstängt, shit, nu kunde jag inte laga mat. Men ja.. vi köper pizza... skulle jag aldrig gjort. Direkt efter att jag avslutat min pizza med banan, skinka och curry (älskar banan på pizza) kände jag mig konstig i magen. 5min senare kom smärtan å magen blev stenhård. Panik! La mig på soffan...  klockan ticka å Talang som jag anars gillar, gav mig ingen tröst. Jag gick kvällspromenaden med Jason å sen gick jag å la mig.

Men jag kunde inte somna... smärtan i magen var total.. låg i 30min.. sen gick jag upp... så fort jag reste mig kännde jag att något var påväg... sprang till toan... och spydde! Drack lite vatten å gick å la mig igen.. kunde inte somna.. en timme senare var det dags att spy igen å sen 1 timme senare igen.
Magen värkte fortfarande... å huvudvärken var ett tecken lixom att jag frös å hade huvudvärk.. yeah!
Det var då jag bestämmde mig! Ingen mer pizza! I alla fall inte från det stället

Så idag  blir det en lugn dag... med film, ska handla mat med å rasta Jason. Inget mer!


Imorgon ska Jason få träffa några hundkompisar, sen får vi se vad som händer. Ska nog städa!

Men hoppas er vecka har vart toppen! Å att helgen blir lika fin :)

Ciao!


/ME

Tack!

Har haft en hektisk vecka med lite sömn. Så tur var det att jag träffa 2 underbara människor i helgen.

Tack, Annika å Dessan för att ni förgyllde min lördag.. det behövde jag verkligen!

Är nu ägare till 5st nya dvd där ibland hela serien av Ebba å Didrick.. jag har haft en vecka av gamla minnen å då minns man den å såklart Rainbow Brite.. även den en gammal klassiken värd att nämna.

Idag ska jag fundera på vad Hållbar utveckling betyder för mig, till jobbet, å hur kan man arbeta med det. Sen ska jag sortera lite papper å ev. se en av mina nya filmer. Självklart ska jag träna Jason med.. en liten stund varje dag.

Så ha en fin dag å Grattis Svenne på födelsedagen!


/ME


RSS 2.0