Halmstad

Nu var man hemma ifrån Halmstad. Har hälsat på en kompis. Vi hade mycket skoj. Roligt att se stan me. Hitta ett fynd, en grå mössa med rosett på för 25kr. Min gamla är lite brännmärkt ifrån förra Sälenresan.
Hitta ett svart linne med paljetter med.
Men gud vad kallt det var!

Blev lite omgjord med, det såg ut såhär:

 Ja, sminkad. Vad tycker ni?


Grattis MIA med! Hoppas du haft en fin dag!


Men nu ska jag titta på blåsningen.

Ja just det inskolning imorgon kl 9. Spännande! Hoppas jag gör bra ifrån mig.

Bye!


/ME

Helgen

Hej hej... helgen har vart kort. Vet inte riktigt vart den har tagit vägen. I fredags jobba jag sent.. var hemma vid 6. laga middag å titta på film.
Lördan träffa jag lillebror å hans tjej. De skulle ta hål i läppen. men så blev det ej. Ledsna å lite besvikna fick de åka hem utan det de skulle. Stakars min lilla söta bror.
Min lilla vovve har mått dåligt.. har spytt hela helgen. Men nu mår han bättre. Ingen spya idag :)

I lördags fyllde även min älskade kusin år. ♥ Grattis Rebecca 18år ♥
Jag packade lådor med. Fick 2 bananlådor av jobbet. Mycket snällt!

Idag har jag tvättat, handlat å grejat lite i förrådet.. lagat riktig söndagsmiddag med kött, potatis å sås.. ja grönsaker med. Måste läsa ut en bok med. hmm.

Annars i veckan har det vart fullt med folk nästan varje dag.. människor som tittat på vår lägenhet... känns ledsamt att lämna den.. har ju bott här sen 2004. Länge länge. Men mot nya mål.. större, snyggare å bättre. Får designa nytt.
Vart en bra vecka på jobbet med.. magsjukan å vattenkopparn går... men jag har ännu inte blivit sjuk. Beror nog på Berocca. Blir alltid sjuk annars. men inte nu. Måste vara den.

Nu ska jag läsa, titta film och leka med Jason.


/ME

Massage

Idag har jag fått min ryggmasage.. var väldigt skönt! Fick även värmebehandling av nacke :) jag är ju VÄLDIGT spänd i nacken.. bara senknutor.  Så detta får jag snart göra om.. fick ju en halvkroppsmassage i julklapp ;)

Ska göra en ansiksbehandling snart med.. min hy har blivit sämre nu när det varit så kallt. Kan vara intressant att veta vilken hudtyp man har å så.. hudanalys ingår nämlingen.

Men nog om detta.. var å shoppa 3st väskor i skinn för 200kr.. halva reapriset.. en Björnborg, en Candy och en Fiorelli väska. Har en del väskor nu.. så inga fler.. men tänkte ge bort den ena i present till någon. :) Tyckte jag gjorde några kap i alla fall.. gick in i djuraffären med.. där delade de ut gratis hundmatsburkar.. tog bara en.. men ångrar mig nu... skulle ju behöva 2.. en hemma å en på landet.  Men men.... kommer väl fler tillfällen.

Jobbet går kanon i alla fall...inskolningen är framflyttad till 1 feb.. yes!  Mer tid att planera.. men oj. Har glömt att fixa flano pricken.  Kanske hinner det imorgon.

Har bokat om min biljett till Halmstad med.. så nu hinner jag ta ett glas med jobbet innan jag åker :)

Men hare gött!


/ME

Nervöst...

Nu var min första hela vecka på jobbet avklarad å jag har hållt mig frisk, mot alla odds. Alla är i princip sjuka på jobbet å här hemma har C haft magsjuka... Men ska inte ropa hej förrens nästa vecka.
Men ska byta alla sängkläder och handdukar å tvätta dem imorgon... behövs. Sjukan ska bort!

Men annars har jag vart iväg och köpt mitt nya reflexkoppel till Jason idag... passade på att springa in på Lidl å köpa lite frukt å grönt me.... ja erkänner det slank ner lite choklad å chips med. Men det är ju ändå lördag idag ;) Så till middag blir det sallad å min special kyckling, kokosmjölk, lime rätt :)

Hmm måste kanske äta snart... åt vid 10.. har ätit lite röd apelsin (mycket gott) och clementin.. blir mycket clementin just nu.. är ju så gott!

Ja, skulle åkt å köpt flyttlådor med... men gör väl det imorgon. Idag ska jag sortera tvätten, byta sängkläder å handdukar, läsa på om inskolning, börja planera flano pricken (ska vara färdigt på tisdag) sen ska jag väl diska å sen glotta på någon film å sova.

Men inskolning ja... ska ha min första snart... för snart.. typ måndag! Är sjukt nervös.. ska ha förberett ett bildspel.. ja just det måste leta fram ett enkelt fotovisar program (bildspel), typ som fotostory.. som funkar till windows 7. Förslag? PowerPoint var tydlingen för avancerat.
Ja, vad säger man.. vad gör man? Ska man visa runt å presentera alla.... måste planera visteletid för barnet.. ah. Men går nog bra.

På måndag ska jag äntligen på massage... ryggmassage blir det! Längtar! Hmm.. måste kolla upp vilken tid bussen går med... ska vara där kl 15 slutar kl 14.
Vi sitter nämlingen alla vid små pyttebord och stolar anpassade till våra söta å goa 1-2åringar. Men ajaj säger min rygg å mina knän som slår i bordet... får lixom inte plats under. Sitter snett å äter. oftast ett barn i knät med.

Men ska inte gnälla, är jättenöjd med mitt jobb å mina kollegor. De har berättat att de gillar mitt arbete med. Hoppas det forsätter så här. Att alla är glada. Snart dax för afterwork med jobbet med. 29 jan.. tror jag vi sa. På kvällen där far jag ju till Halmstad med.. lr så blir det på lördag morgon. Allt på topp!


Nä nu ska jag nog äta lite!

Ha en fin helg!


/ME

1:a veckan...

Nu var första veckan avklarad, på jobbet. Det känns bra! Idag har vi gått igenom och planerat lite av vt. Jag ska sticka iväg och låna en liten favoritbok.. pricken... den tar upp så många ämnen. Ska ha den som temabok nästa vecka. Börjar på tisdan. Hmm... måste skriva en lektionsplanering i helgen.  men det ordnar sig.

Imorgon blir det My Dog.... får se om jag får någon med mig... lika skoj själv så.. bara synd att lillen inte får vara med. men ska köpa med något gott hem till honom. Blir väl att jag åker in till kl 12. stänger kl 17... men kan tyvärr inte stanna så länge... lillen måste ju rastas sen :)

Var ju på Ikea igår med.. köpte lite till jobbet å lite till mig.. men har kikat på lite nya möbler med.. skoj skoj. Får se vad det blir i slutändan :)

Jao...köpte nya vintetskor igår med.. de andra gick sönder.. höll i ca 3 veckor... wii..rekord. Vet inte hur jag lyckas... men dessa ska hålla!

Puss ¨å kram å ha en bra helg!


/ME

Jobb å städ.

Nu har jag jobbat 1 dag. Det känndes bra.. lite rörigt, men man kommer nog in i det ganska snart. Det bästa är ju att jag har nära hem och kan rasta Jason på rasten.
Ska planera inför vt på fredag.. sen ska jag på MY DOG.. älskar den mässan. Finns så mycket roligt. Som är värt varenda krona. Synd bara att M-L inte kunde följa med. Får kolla om någon annan kan. Roligare om man är 2. 

Imorgon ska jag jobba, sen åka iväg å träffa M-L, shoppa lite sen till Ikea å kika.  

Annars har jag städat lite idag å handlat... var tvungen att kika in lite på Lindex.. hitta 3 nagellack.. som jag var tvungen att köpa... lila, blått å rosa var dem. Såg att Sport outlet var stängt nu.. lite trist.. tänkte ju köpa ett par jeans till.. men men. Får väl slita ut mina gamla först ;)

På onsdag besiktas vår lägenhet å det nya kontraktet skrivs... känns såå bra. Ska bli skoj att äntligen flytta. Längre till jobbet.. men kan ju cykla :)

Men ja.. får väl äta något idag me... blir pasta å kyckling med lingon till.. hehe i love lingonsylt!

Vi hörs!


/ME

 

Färgat...

Nyår är över.. GOTT NYTT ÅR!
Var en trevlig kväll hos mormor. Vi åt gott å skåla med champange vid tolvslaget :)

Så idag har jag gjort det.. jag har färgat håret.. mörkt chokladbrun blev det. Blir nog blond nästa gång :)

Såhär blev det...

Brunt hår 010110       
           Vilket klär mig bäst?
               Mörkt lr ljust?

Nu ska jag gå ut med lillen å se färdigt på Harry Potter-


/ME

RSS 2.0