Hemma igen

Nu var man hemma igen :) Jason har lagt sig till rätta i sin säng och jag har plockat upp alla grejer. Har vart å handlat med.. då jag upptäckte att kylen var tom.

Nu i helgen har vi besök.
imorgon blir det hundkurs igen.. men just nu sitter jag å tittar på en film om Jacksons familj och dess framgång med sitt band.

Men tänkte visa det lilla charmtrollet Leo för er..

Min mosters lilla sötnos :)

Visst är han söt?

Ska titta vidare nu...


/ME

Ny hund

Igår var vi på utflykt å köpte en ny hund.. en liten mini blandis. Av Griffon Bruxellius/ Chiahuahua.
Han var så söt så :) Vägde bara 1kg..  3kg som vuxen.
Ja, det var inte jag som köpte honom.. utan min moster.
Jason ville leka direkt.. men lilla Leo var lite rädd för Jason.. så vi får vänta med att leka tills Leo blivit lite större.

Men hinner inte skriva mer nu.. ska gå å städa lite å sen laga mat.. vi ska ha middagsbjudning här idag.

Hörs...


/ME

Present

Hej!
idag ska jag iväg å köpa en present till lilla Nora, tror hon fyller 4 el. 3år.. hmm.  Vet inte riktigt vad jag ska köpa än. Vet att hon gillar trummor.

Ska även ta med mig kusinen till centrum å fixa en sak.  

Har bokat min biljett hem ca kl 17 är jag hemma i gbg igen på fre. Innan dess får vi se vad jag hittar på. Hoppas det tråkiga vädret ska försvinna snart...

Men nu ska jag ut å leta present.. wii... hörs..


/ME

Hemåt

Igår landa jag hemma... var en stressig dag.. upp tidigt å packa det sista.. sen hundkurs å sen stressa hem för att hinna med tåget. Väl framme, titta jag på D´s lägenhet.. mycket fin var den! Sen bar det iväg på middag hemma hos moster. Jag var ju först inte bjuden.. men eftersom jag ändå skulle komma till stan, fick jag dem att senalägga middan. Var trevligt att träffa kusinens pojkvän å sitta å prata lite med mina kära släktingar. Alltid roligt :)

Idag vakna jag mycket tidigt av att min lille älskling kräks... han fick matrester igår.. däribland potatis.. som han inte  tål. Lilla stakarn har legat här helt utslagen.. kräkts nu på morgonen med. Sen gick vi en promenad å hälsa på morbror å lekte med Dino.. det uppskatta han.. men trött blev han.. så nu ligger han i hallen å sover.

Senare ska vi iväg å plocka lite svamp å blåbär... ska bli skoj :)


Hoppas ni mår bra!


/ME

Vill ut å dansa...

Hej!
Jag heter Caroline å är ensamast i hela världen. Vad gör man när alla ens vänner har rest bort, och man är grymt sugen på att gå ut å dansa?
Ska man gå ut själv? (tråkigt) el. gå ut med en främling? (farligt) el. strunta i det? (deprimerande). Ja, inget svar har jag å lär inte få av någon annan heller.... blä!

Håller på att packa nu... åker till Skövde imon... där mina gamla vänner typ skaffat familj å jag har ingen kontakt med dem längre.....de som inte har familj har jag bara en ytlig kontakt med.... men fest med ytliga bekanta brukar väl vara det bästa.. hehe nähä.. inte det.
Vill du festa med mig? hör av dig...

Hmm.. ska ringa min  mor...


/ME

Vädret...

Hej å hå.. är det inte riktigt tråkigt väder? Titta på vädret å såg att det skulle hålla i sig hela veckan ut.. wii vad skoj.
Så efter min å Jasons morgonpromenad, vi blev helt dyblöta, gick jag in å börja söka lite på nätet.

Min kära moster vill skaffa hund... å jag vill ju självklart hjälpa henne välja rätt ras...jag skicka med en bok som jag älskar sist.. men nu ville jag leta efter en särskild bok som hjälpte mig välja rätt ras.. min lilla Jason en underbar Phaléne. Jag hitta den på deras bibliotek. Välj rätt hund av Charlotte Swanstein, även Välja hund av Gabriella Wejlid hitta jag..den fanns ej i deras stad så tänkte låna med mig den åt dem. Bara för att jag älskar dem å för att jag tycker det är så roligt.. :-)

Biljetterna är bokade.. åker på lördag kl 14,42... kanske kan titta på broderns nya lägenhet.. om man får? Vi får se.

Men nu då.. vad göra nu? Jo.. tänkte åka in till centrum å låna boken å hämta biljetten samtidigt... smart va? För det lär bli stressigt på lördag.. har ju hundkurs mellan 11-13 tar ju ca 1 timme å ta sig hem å sen 20min till tåget. men det ska nog gå.. hoppas jag Bara jag packar allt innan.

Har bokat en tid till min "läkare" med.... de här hemma i gbg har inte riktigt tid att ge mig den hjälp jag behöver. De är bara in å ut.. som ett löpband.... ta nästa patient så fort som möjligt. Ge dem någon medicin bara.. hoppas det hjälper. BLÄ på dem!

Bjussar på en bild av min älskling ;-)

  ♥ Min lilla Jason ♥


Ha en fin dag!


/ME

Igår..

Igår var jag på akuten hela dan.. satt där mellan kl 10-16.. sen fick jag träffa läkaren i max 3min å sen gå hem.. känns sååå onödigt.. men var tyvärr ett måste.
Sen åkte jag hem å åt... var väldigt hungrig. Lite senare runt kl 19 kom Annica å Johan på besök.. vi åkte ut till havet å åt pizza....blåste lite väl mycket... allt flög iväg å vi frös.... så vi åkte hem till mig igen å drack te. Sen åkte de hem å jag å jason gick å la oss.

Idag har jag inte gjort så mycket.. gått en promenad med Jsson å plockat fram mina papper jag ska läsa å vart och handlat.
Ska nog tvätta idag å göra storkok på köttfärsås.. ska också boka tågbiljett till mig å lillen.. vi ska nog besöka släkten.. min sista lediga vecka.

jao... det är nog vad jag hinner idag.. är lite sugen på att baka oxå... vi får se.

Men hare fint!


/ME

Polen

Igår kom jag hem ifrån Polen.
Vi hade fint väder varje dag, sol å ca 26 grader.

Dag 1
Vi anlände ca kl 8 i Gdynia.. tog oss till vårt Hotell å la av os vårt bagage. Dock fick vi inte checka in.. så vi tog en promenad till Centrum.. Dock hade inget öppnat.... utan ett litet café.. De andra satt där å fika.. jag tog en läsk.. då det inte fanns något jag kunde äta där *snyft*. men blev glad ändå.. då jag hörde de andras kommentarer över godsakerna.. hehe.. för sött!
Kl 11 öppnade äntligen affärerna å vi gjorde stan osäker.. Shoppa loss rejält.. gud vad snygga kläder det finns.. mycket roligare kläder än i Sverige. Dock är priset detsamma.  Det tråkiga var att typ ingen personal kunde engelska å personalen var allt annat än trevlig. Folket i stan tittar även mycket otäckt på en å är inte trevliga.
Men kl blev 12 å halv 1.. vi traska tillbaka till hotellet å fick nycklarna till våra rum. Ganska fina rum.. det var  ett enormt handfat å en mystik toalett.. spolningen var inte riktigt som i Sverige om man säger så :)
När vi hade bytt om å frächat upp oss lite begav vi oss av till Gamla stan i Gdansk. Resan dit var längre än vi trott.. men taxin var såpass billig. Gdansk var mycket fint, trots alla tiggare som även kom när man satt å åt lunch, Jag bärja fota de fina husen å en staty å en piratbåt, som det fanns gott om i stan för turister, då till min fasa tog batteriet slut i min kamera. Jag blev naturligtvis mycket ledsen.. men fick fota med en annan kamera. Så jag har typ bara 5st bilder att visa er.

Piratbåt i Gdansk Neptunus  De gamla husen i fina färger. Gdansk. Husen i Gdansk En stor kyrka En kyrka

Piratbåt i gdansk Piratbåten Första gatan vi såg i Gdansk Gdansk  Neputnus i Gdank Neptunus igen

Vi gick runt i Gdansk några timmar, titta på all konst å bärnstens konstnärer.. fanns gott om dem! Tog färjan hem som tog ca 2 timmar! jag som hatar båtar.. fick sitta med en kristen flickgrupp med, som hade en nunna med sig.. de var inte direkt tysta å satt å åt chips å drack läsk hela tiden.. huvudvärk å illamående!
Men vi kom iland.. titta lite i turiststråkert vid hamnen, åt en dyr men god pizza.. kom i säng runt kl 23.

Dag 2
Vi vakna upp åt frukost. Jag å E besökte poolen medans T och U gick till stranden (Det var 3 grader i vattnet där) men vilken besvikelse.. poolen var jätteliten men varm. var endast träningssim.. men jag å E lekte i vattnet ändå.. hehe de titta lite snett på oss. Det var mystiska omklädningsrum med.. killar å tjejer delade.. sen fanns det ett litet bås till duschen med vatten som spolade i typ 15sec.. mycket tryckande. fanns även ett litet bås utan möjlighet till att låsa.. där man skulle byta om.
kl. 12 åkte vi tillbaka till Gdansk.. men denna gång besökte vi deras shoppingcenter.. å vilket center.. 200 butiker å 3 stora våningar med kläder å 2 med bilparkering.  Det fanns mest kläd- och skobutiker. Inga direkta teknik. annars många butiker med smycken med. 
Vi var här hela dan...handla upp mycket pengar, jag köpte en tröja, 2 linnen, Hello Kitty Tofflor, en klänning å mat. Fanns mycket mer jag ville ha.. men ja. Dan innan hade jag köpt ett par jeans shortes, topp å linne.
De andra shoppa mer än jag.. ojojoj...
Vi gick till stranden, mycket folk, tog ett kvällsdopp å sen i säng.

Dag 3
Upp tidigt å äta den underbara frukosten. Sen iväg till båten. Hemresan skulle påbörjas.
Båten är såå tråkig... vi hade ju ingen hytt denna gång... så fick ströva omkring. Jag å E gick å fick oss varsin svensk massage behandling.. ingen av oss blev nöjda, jag tog en hel å E en halv.  Jag fick betala för 50min men fick bara 35min. Så arg! Inte ens ett glas vatten fick man efteråt. Usch! Massagen var ju ok. E tyckte att det kittla å ville inte göra om det. Efter massagen blev det Buffé. Vi åt å drack.. sen vila vi. jag köpte en tidning.. läste den sakta. Var ju även i taxfree.. jag köpte godis, choklad, parfym, fotfil, kortlek å 3 flaskor vin.
När kl. äntligen blev 19,30 kom vi fram till Karlskrona. Då väntade den långa bilresan hem. Stanna å åt på MAX.. vilket vi ångra.. gud vilken tid det tar! De var dessutom underbemmande 2st, vi fick vänta i 15 min innan vi fick beställa å lika länge innan maten kom. USCH för det.
Men maten var ok.
Väl hemma hos mommo kl 00,30. gick vi å la oss.


Det var vår resa det.. kommer gärna tillbaka till Polen. Hann ju inte se allt vi ville.. som Sopot, Krakow och Warsawa.
Det som var svårt var maten, eftersom få kunde engelska å mat lr fika utan mjölk i var svårt att hitta. Fika omöjligt å mat endast pasta... men men. Blev en hel del sallad med :)


Men maten å taxin var billig, om man jämför med Sverige.


Nu är jag hemma å tänkte sätta igång å städa.. wii ;)



/ME

Nästan...

Nu är jag nästan klar med packningen.. svårt att välja vad man ska ha med sig. Har målat naglarna i en ljuslila ton.. mycket snyggt. Målade tånaglarna i ren impuls med :)

Det bästa är att solen skiner.. funderar på att baka drömmar, de vanliga... som överraskning.

Har tagit med mina skisser på tatueringen. Tänkte Emma skulle få piffa upp dem.... blir nog lite dötid under resan så. Kan ju bara bli bättre. Inte bestämt var den ska sitta än.. men det är ingen panik.

Har packat ner massa piller med....vet aldrig när man behöver dem.. hehe.

Ja.. resfeber.. det har man.

Men nu måste jag gå igenom packningen.. så att jag ej glömt något ;)


/ME

Packa, tvätta, packa.

Morgon har vart lite smått hysteriskt, egentligen helt utan anledning. Har sorterat tvätten.. mycket tvätt blev det... men ska inte tvätta förren ikväll, kollat resväg till karlskrona å hämtat mitt paket i affären.  Gått ut med lillen å hämtat resväskan i källarn.

Nu ska jag vänta en timme till, sen ringa till Pommis, diska å dammsuga.
Regnet har hållit sig borta än så länge.. bara några droppar förut.

Ska käka lunch å hitta på något att göra på min äckliga hemmagjorda yoghurt.. blir nog kycklingröra.. äter ju bara kyckling å fisk just nu.

Hittade ju recept på hemmagjorda chokladdrömmar.. så ska testa å baka dem..se hur de blev å sen kanske ni är intresserad av receptet? kanske ..kanske inte...

åh.. måste tömma kameran med... den måste ju vara tom.

Hmm kanske ska sätta igång.. Chris kommer ju hem om 2 timmar.....


/ME

Biogas...

Ja, nu var man med Chris på jobbet.. åker runt bland massa biogasanläggningar. Inte jätteskoj.
Börjar bli hungrig med....Jason är blöt å deppig här brevid.

Annars har man bakat mina favoritmuffins idag. Kladdkake-kuffins *mums'
Får se vad som händer sen.

Prata lite med moster med.. hon å morbror fyllde ju år igår. Jag hade sänt henne en present, gröna påslakan. Hon tyckte om den.. det var huvudsaken :) Morbror fick en brick/skärbräda.. han gilla sin present med. Allting gott ;)

Jao.. hoppas det slutar regna snart.. vi skulle ju grilla idag.. får väl grilla kycklingen i ugnen annars.. inte riktigt samma sak.. men men
Kanske får besök av lilebror på måndag med.
Men på Onsdag åker vi.. wii.. gud vad jag längtar.. ser inte fram emot båtresan.. men det andra :)

Hmm.. hoppas ni har det bra!

/ME

Rastlös...

Nu har jag lagat middan klar, spagetti med köttfärssås, nu väntar jag bara på att M-L ska höra av sig....hennes katt har sprungit bort., men har några saker kvar..   Hatar att vänta!

Har ringt å fixat med lite grejer, men de andra kan jag inte fixa förrens T gett mig bokningsrummet.
Ser ut att va samma väder i Polen som här.. lite trist, hade ju hoppats att det var lite finare väder...mer sol :)
Här regnar det just nu...

Nja.. kanske ska äta min lunch nu.. börjar bli hungrig.. hmm..
ja... måste gå å handla mat med...
ring telefon ring!

/ME

Planering

Nu har jag umgåtts med min underbara morbror i 2dar.. riktigt roligt. Har vart å shoppat en hel del :)
Köpt en ny kudde, lr en likadan som jag hade, köpte en väska till mobilen å lite läsk till soda streamen.

Men har planerat inför vår resa med.. har ju upptäckt att jag är dubbelbokad.. inte bra. Missar hundkursen som vi ska träna agillity på. Lite surt.. hade sett fram emot det. Men jag får ju åka till Polen. Kanske inte värstinglandet.. men stort för mig :)

Måste växla pengar, fixa åksjukepiller, titta väder å packa efter det, skriva ut lappar på polska om min matallergi, ringa stena line å boka specialmat på båten. 
Är lite andra smågrejer som måste fixas med.
Men det ordnar sig. Billigt blev det ändå... 1400kr tur å retur + mat å hotell.

Na...nu ska jag gå å diska å sen läsa lite mer bok.....börjat på en ny!

Imon ska jag träffa M-L. SKOJ!

Hörs!


/ME

Tillbaka i stugan...

Har vart en lång dag.

Det var sjukt mycket folk på göken.. så fick stå i kö i ca 1 timme.. min lilla stakare fick vara själv i lite över 2 timmar. Men nu var presenterna inköpta.. köpte även en extra pesent till mammy å några till mig själv å en till Chris. Hitta även underart fina kort de ska få  :) Så roligt att köpa presenter.

Sen hem å äta lunch.. sen iväg å  hämta varorna.. var mycket fint.. nöjd med allt jag köpte, speciellt julsakerna.. vilket fynd! Blomman var med fin.. men tappa några blad å grenar på vägen hem :( 
Nu återstår bara var jag ska gömma allt.. lr hmm.. lägga undan det.
Det löser sig.
'
Nu ska jag plocka ur det sista ur bilen.. har precis kommit hem å ätit å skrivit korten å kollat resan hem imon.
Sen blir det packning å lite tv å lite tvspel.. wii

Imorgon ska jag träffa morbror T, Vi ska planera vår resa till Polen.. wii äntligen får jag komma utanför Sverige :)
Vi åker nästa vecka! Ska bli otroligt roligt.... måste bara skaffa Jason vakt... någon som ställer upp?

Nä.. nu ska jag sätta igång! Ha en trevig kväll!


Alone.

Hej! å ursäkta att jag inte har skrivit. Är ju lite svårt på landet.. med täckning å så.
Men nu sitter jag här ensam.. lr ja har ju min lilla älsling Jason vid mina fötter. Men har aldrig på 6år varit ensam i detta hus.. det känns konstigt.. samtidigt som det känns skönt. wiii jag får göra vad jag vill. Men vad vill  jag göra?

Just nu regnar det inte.. men väderstationen säger att det ska regna snart å molnen säger detsamma. Vi får se. Jag ska först duscha.. sen ville jag egentligen sätta upp agillity banan å träna Jason (men börjar det regna är det inte roligt att träna) ska även till göken å köpa lite tvål å ljus..  ska nog köpa något litet till min kära tvillingar som fyller år snart T och C. Får la ringa å fråga vad de önskar sig.
SEN ska jag till Trollhättan å hämta mina nya fynd! En konstväxt´, som jag ska ha i hallen å lite julsaker (ja, du läste rätt, jag sa Julsaker) Gran å sånt.. sen en massa maskiner såsom en tigersåg..

Ja.. sen får vi se vad som händer...åker nog hem imorgon... man saknar ju tv´n lite (kanal 3 å 5)  har ju med mig tvspelet.. usch, satt å spela lite väl länge igår... Sims. Men jag kan ju göra vad jag vill.

Har läst ut min bok med Skadad av Cathy Glass, en fostermamma som berättar om en liten flicka hon tog hand om... mycket gripande å hemsk. Men lärorik... man vet aldrig vad man kan stöta på inom läraryrket. Dessa barn finns.. som råkat ut för de hemskaste saker. Man får även en inblick i socialsyrelsen å hur de fungerar....stakars barn...

Hoppas  det går bra med flytten med....kan ju inte vara med å hjälpa er... men hoppas jag är välkommen sen ändå ;)

Hmm.. ja... om man skulle hoppa in i duschen då.. å snälla ni.. glöm inte att titta på mina annonser...


/ME

Arbete!

Igår var jag å löneförhandlade.. jag fick 2000kr mindre än vad jag ville ha.. men det är ok ändå. Är ju bara en 50% tjänst. Men ska bli enormt kul. Är ändå mycket ansvar... fick en hel bunt med papper jag måste läsa igenom, sätta mig in i och kunna.
Träffa den som fick 100% tjänsten, som jag sökte egentligen, det var en gammal klasskompis ifrån lärarprogrammet. Mycket roligt att träffa henne! Hon hade jobb i Lindome å ville byta.. så ja.. förstog att de valde henne.. hon var ju redan inne i systemet.. men jag kom på god andra plats å fick ju ändå en tjänst ;-)

Nu ska jag nog forsätta med uppläggandet av mina varor...

hehe tömde kameran igår med...alla bilder ifrån Theos dop å massa annat.. massa fina bilder.. Lova ju T och N att de skulle få bilderna... kanske kan bränna dem på en skiva. 

men men.. ska ju gå å handla med.. idag ska jag nämligen göra en av mina favoriträtter.. tärnad kycklingfile blandad med wowgrönsaker å kokosmjölk + kryddor *mums*. 

Så njut av sista soldan.. imorgon kommer regnet.... men kan nog vara bra.. vart över 30grader i lägenheten i över en vecka nu å värre utomhus.... stakars lillen, han lider enormt av detta.... ligger under sängen hela dagarna å vägrar äta.

Men take care!


/ME
 

Sol å så...

Var hos läkarn på morgonen, sen börja jag fota alla mina fynd.

Sen gick jag å Jason ner till vattnet å sola.. Jason bada lite med. Jag läste mest bok :-)

Ja.. har ju lagat middag med.. men nu ska jag sova!

/ME

RSS 2.0