Lägenhet

Idag ska jag iväg å titta på ny lägenhet...nära här jag bor. Gillar mitt område.. men vill ha lite större :)

Sen ska vi handla å sen antagligen iväg till husknuten å kika.

Blir nog en trevlig dag... ja just det.. jag måste till stationen å hämta ut min biljett med. Inte glömma.

Skulle tvätta med.. men orkar inte.. får bli nästa vecka.. lr nej just det.. hmm.. då åker ju jag.. ikväll då.


Men hoppas allt är fint med er!


/ME

Bröllop

Igår var jag på mitt första bröllop, det var mycket fint, om än ovanligt. Vi befann oss på en brygga i Långedrag.. det var lite blåsigt å svårt att höra vad prästen sa.. men jag fick ju ha med mig min älskling. Annars hade jag inte kunnat komma.
Efter cermonin begav vi oss till en restaurang. Jag beställde in fisk.. som skulle vara filé.. men in kommer en bit fisk med ben å allt.. usch! Det var gott men inte direkt vad jag vill pilla med på en restaurang med massa folk.

Sen blir jag förvånad över okunskapen av matallergi.. jag frågar vilka rätter på menyn som är mjölkfria.. han svarar fisken.. ja inget mer om det.. men till serveras smörstekt svamp, fisken är stekt i smör å så cheesecake till efterrätt.. blev så trött. Fick gå till kocken å förklara vad det innebär att ha mjölkallergi.. han hade ingen aning.. trodde det bara var mjölk... hallå.. jobbar man i restaurangbranchen borde man ha det. Lite kunskap.

Tillslut fick jag fisken å svampen stekt i olja å till efterrätt fick jag banana split.. utan glass.. så in kom en delad banan med chokladsås över. Den var väldigt god... men igen.. hur svårt är det att ha typ soyaglass i frysen, el. sorbé... ifall det kommer gäster med allergi. 

Nog gnatat om maten.. för sällskapet var det ingen fel på.. hade en väldigt trevlig stund med glada bekanta.
Får tacka Värdparet för en trevlig kväll!

Nu ska jag gå å baka bröd å dammsuga!


/ME 

Trött...

Gick upp ganska sent.. kl 9. Duscha å åt frukost.. sen gick jag ut med lillen.
Gick å handla, för att sen diska efter frukosten.
Jag gjorde svampomelett.. riktigt gott var det!

Men jag är fortfarande trött.. kan vara det trista vädret, lr mitt halsont, förkylning. Vad vet jag.. vet bara att jag har en massa att fixa... men vill bara sova..



Tack för de fina kommentarerna.. de värmde! Tar gärna emot fler av den varan ;)


Ang. solglasögonen så har jag några i pilotmodell. Ska jag ta med dem? lr vill du kolla på dem i helgen Putte?



Men får väl sätta igång å packa... sen sova en stund kanske.. ska ju till tandläkaren ikväll med *suck*.. att den bara ska gå sönder hela tiden... är ju hos tandläkaren 1 gång i veckan, just nu.

Hoppas ni har det bra å är friska :)


/ME

Lite av varje...

Nu har jag laddat ner bilderna på Jason... här är en av dem..



och en till...



Visst är han snygg?


Annars har jag vart å handlat, tvättat, städat, lagat mat å hämtat lite grejer i förrådet.

Har även handlat lite julklappar (ja lite tidigt, jag vet)

Åh.. nu ska jag baka som jag lovat..

Puss å hej!


/ME

Hur gick det?

Jo.. det gick bra.. Jason fick HP och BIM, skulle fått BIR också.. om det inte var för hans tassar, de lutar lite utåt.. å de ska vara raka. Blev lite arg.. men nu vet jag att han är snyggast! Han var god tvåa.
Nu ska vi gå på fler utställningar.. wii.. det var lite jobbigt att sitta å vänta.. men det var roligt att gå i ringen å att få pris. Jason uppförde sig bra. Fanns många som gnydde å skällde hela tiden, men det gjorde inte min pojk.

Nu ska jag packa det sista å sen åka hem tll M-L.. vi ska ha taco och filmkväll :)

Men är så glad.. å imon ska jag nog träffa mamma, om jag hinner.

Visar bilder sen.. orkar inte ladda upp dem nu.

Puss å hej!

Utställning!

Ja.. idag kom min nummerlapp.. nr 150 av 178 är jag.. så är några hundar före mig.. blir ju så när ens hundras börjar på P. Är 3st som ska tävla inom vår ras.. så vi har 2st motståndare.. å de ska vi slå.. vet en av dem.. hehe. Min kille är snyggast..sen lydigast kan ju diskuteras.. men absolut snyggast!

Är supernervös men får kanske 2 el 1 vän med mig som stöd.
Kl: 9 på lördag startar det... runt kl 10,30 bedöms min kille.

Igår  baka jag smuläppelpaj en favorit.. men nu när jag besökte min söta lilla Becca´s blogg blev jag sugen på kladdkaka.. så kanske ska skriva ner hennes recept å baka det hemma hos mommo. För ska snart åka dit... bara packa färdigt å diska å äta något.

Om 3 veckor ska jag hälsa på min kära moder med. Se om Zeke å Jason kan umgås utan bråk.. Jason kan bli lite rädd när han möter stora hundar som vill leka med honom, nej, inga tassar på mig, säger han då.

För i dec far vi ev. till Thailand.. då ska mamma passa min älskling.

Men vi hörs på lördag el. kanske i veckan.. beror på om jag får någon tid till att skriva på jobbet, på rasten förståss ;)


Puss å hej!

/ME

Nyklippt

Då har jag vart å klippt mig.. ingen stor skillnad då jag bara toppat... men det behövdes.

Annars håller jag på att tvätta å ska snart påbörja middan, köttfärssås. Måste gå ut på långpromenaden med lillen med.

Ja, imon ska jag till läkarn igen. Hoppas på bra svar.

090913 Ja, såhär ungefär såg jag ut efter frissan...

Men nu måste jag rusa.


/ME

Bror duktig...

Ja, det är jag det.. idag har jag dammsugit, tvättat fönster, diskat, dammat å plockat undan lite.. skulle ha tvättat.. men upptäcker till min fasa att sambon råkat få med sig nyckeln till tvättstugan, till jobbet.. så får väl tvätta imorgon då. Jag som alltid tvättar på söndag. hmm.

Igår var det hundkurs å sen agillitykurs... min Kille är såklart bäst i klassen ;) Han tycker det är så underbart roligt.. å jag med.
Skulle hängt med S till Freeport.. men det får bli den 26:e istället.
För nästa lördag ska ju jag å lilla Jason på utställning... wiii.. mindre än en vecka kvar nu...

Annars rullar livet på.. ska försöka få en tid för klippning imorgon... börjar ju se för gräslig ut nu.. ska iof bara toppa.. vill spara ut håret en bit till.

Men hoppas allt är fint med er nu!


/ME

Ny bil

Idag har vi vart å kollat på en ny bil. Vi har bestämt oss för 3 bilmodeller, antigen en Volvo V70, Mazda 6 eller en ny Audi A4. Vi var å kolla på Volvon idag... den stank rök. Så den blir det inte. Dessutom var säljaren lite B... vi ville ha våran bil i inbyte.. men de gav ett skambud på våran bil.. så nej tack!

Annars har jag gjort stor och långkok idag. Vi hade en sqaush liggande här hemma å lite tomater. Så ja.. det blev en liten gryta med. Sqaush, lök, champinjoner, paprika, tomat, med stekt kycklingfile i. Till detta servera jag pasta. Var riktigt gott faktiskt å mättsamt.

Jag har även ringt runt en massa samtal, håller på att baka bröd. Å ska strax packa å sticka iväg till mormor igen.

Intervjun igår gick bra föressten.. var en underbar förskola, med ljusa lokaler å trevlig personal. Hoppas verkligen jag får detta jobbet.. en 3-5 avdelning med. Precis som jag önskat mig. Vill ju helst ha en förskoleklass.. men detta är med ok.
Lite trist att behöva lämna de förskolor jag jobbar på nu.. men nödvändigt.

Men som sagt måste sätta igång nu.. å ja just det disken måste fixas innan jag åker.. mycket disk när man lagar mat å bakar...

Hoppas allt e fint!


/ME

Shopping, shopping.

Jao.. nu ska jag å lillen iväg å köpa en appoteringstyngd.. tror det heter så :) Kanske hittar något annat fint med.. man vet ju aldrig ;)

Till middag blir det kyckling i kokosmjölk har jag bestämt nu.. sugen på det. Ska även baka en plommonpaj.
Hmm skulle ju tvätta idag med.. hmm.. gör det sen...

Men vi hörs...


/ME

En stjärna!

Ojojoj.. säger jag bara.. min lilla är en riktig stjärna.. efter hundkursen åkte vi iväg å träna lite lydnad.. lydnadsklass 1. Åh.. gud vad duktig min lilla är... han klara alla moment utan 2 på första försöket.. men de ska vi oxå träna in.. för 23-24 är det dags för tävling.. å min lilla pojk ska vara med. Ena dan lydnads- å andra dan agillity tävling.. ser fram emot detta.... men inte att förglömma den 19.. då det är Jasons första utställning.

Annars har veckan gått bra... lite problem där med jobbet å Jasons inskolning.. men annars bra.... ska arbeta extra på måndag.. å ska ju även på en intervju då... var ett tag sen nu.. men men.

Nja.. nu börjar Nina Frisk.. tänkte kolla på den..

Hörs!


/ME

Det gick fort...

Det tog bara 2dar att inskola lillen... glad är jag för det... för jobbet uppskatta inte riktigt att jag var tvungen att ta 1 timmes rast istället för 30min. Men allt för min lille vovve.

Annars har veckan gått bra.. måste bli lite bättre på samlingar bara.. lite jobbigt att man inte lärt sig att spela gitarr... svårt att veta vad man ska göra. Men men. Var lättare under utbildningen.. massa tid för planering å många att rådfråga.

Imorgon är det dax för hundkursen igen :)

Men nu ska vi sova strax.. vart uppe sen halv 5 så..


/ME


Update...

Ja.. det gick bra hos tandis.. han sa att jag hade fina tänder, men att jag måste bli bättre på att hålla rent runt tandställningen.. så fick prova några mellanrumsborstar.. ont vad ordet.. det blöder.. men gör nytta. Annars kommer tandköttet växa över tandställningen sa dem.. usch å fy vad läskigt det lät.. så får väl prova.

På tal om tandställningen så är den inte mycket att ha.. den bara går sönder hela tiden.. helt värdelös! Det gör väldigt ont när den är sönder med.. ståltråd rätt in i kinden hela dan är inte skoj.. å ha detta i en vecka.. då special tandis bara har öppet på onsdagar.

Men nu har jag nog packat klart allt... plockat undan disken å så... men känns ändå som om jag har glömt något...för glömmer något gör man ofta Trots planering.

Fick bananlack föressten.... inte fått sen jag var liten.. hehe

Men idag är det Jasons första inskolningsdag.. hoppas han tar de med storm å visar sin bästa sida.. så jag slipper en lång inskolning.. snälla Jason!
Vi får se...

Men som sagt.. måste rusa.. hörs till helgen...


/ME

RSS 2.0