Födelsedag å träning.

Imorgon fyller min mormor år, det ska firas.. present har hon redan fått. Men hon ska ju ha tårta med. Hon vill inget ha å inte firas. Pyttsan, det vill hon visst det! Både morbror å bror kommer dit. Trevligt :)

SEN är det äntligen dax för lite hundträning igen. Lillen är laddad till tusen. Detta är ju bland det bästa han vet. Sen ikväll ska han få leka med sin kompis Dino. Det ska bli skoj. Hoppas de inte stökar för mycket bara... så mormor får dånvippen å slänger ut oss alla.. hehe.

Nytt minne till mobilen är köpt med. Nu ska alla fina bilder på min vovve få plats ;) kanske lite musik med...

Annars ska här städas å packas lite. Sen far vi vidare.


Ha en bra dag å en bra Halloween och en alla helgons dag!
Fira lungt!


/ME

Kläder...

Nu har båda mina packet med kläder dimpit ner, i det ena paketet var det ett par tröjor å byxor till Chris, dock var allt utan en lila klänning för stort. Så fick skicka tillbaka allt.
I andra paketet var det en grön skepparkavaj-jacka å en vit klänning. Klänningen var för stor.. men jackan satt perfekt! Dock uppskatta inte min sambo färgen. Så ska fråga min mormor om hon gillar den. Gör hon inte det.. så får jag väl skicka tillbaka den. Jag gillar den, den är dock inte fodrad...

Har andvänt min stickade klänning idag, å jag frös inte.. kan bero på att det har vart sol idag, vem vet. Så ska ha den imorgon till jobbet, den är ganska kort.. men har ju tight på mig med. Det svåra var ju som sagt skorna. Så fick ta fram mina vinterstövlar.. de var snyggast till :) Varmt, men snyggt.

Tack för önskningarna till julklapp, lite trist att köpa presentkort. Men är det, det ni vill ha så. Förstår att ni inte litar på min smak ;)

Andra får gärna skriva vad de önskar sig med!

Jag önskar mig ett presentkort på massage eller en manikyr. Även nån timme med en egen stilexpert önskas, personlig shoppare.
Säkert någon "pryl" jag vill ha med. Som ett nytt Singstar spel eller Buzz (ej sport el. musik frågor).
Men kan ju återkomma med detta.

Nu ska jag laga middag snart å kolla upp busstider.

Höres...


/ME

BIO

På onsdag ska jag på bio, ska se In The Loop, var å hämta biljetterna nyss. Tror jag tar med mig mommo, hon behöver komma ut lite :) Vet inte om filmen är bra.. men gratis bio tackar man inte nej till :)

Har även vart på Ikea, köpte 2 glasformar, nya saxar, en burk å så lite rösti å chips då.  Ska ju dit nästa helg igen.. så köpte bara det nödvändigaste.

Men ska försöka mig på att få en tvättitd idag.. ska gå ner å se om det finns någon tid.

Men vi hörs!


/ME

Klänning

Nu har jag vart å kollat in klänningarna, de var fina.. men den ena var för stor å den andra satt bara konstigt.. så inga klänningar... men leta ju jackor med.. hitta inga på sport outlet.. men däremot lite vantar, så köpte ett par tummisar å ett par handskar, med fleece fodring å vattentätt ytskick. De är för skidåkning. Men tror inte vi far till sälen iår. Förra året var det så lite snö. Men tänkte ha dem på jobbet... kallt att vara ute med barnen.

Min gratäng är med gjort, ville bli va min min äckliga mjukost... men blä... det blev inte bättre av att blandas med potatis och purjolök. Den hemska "ost"smaken trängde igenom. Purjolöken var gudomlig.. men så fick man en potatisbit... urk. Får lura den på någon annan.

Men eftersom ugnen redan var varm, så gjorde jag mig en äppel smulpaj med. Den blev mycket god.. sitter här å äter den med vaniljsås till. Var ju tvungen att få bort den hemska smaken...
jag har nämligen hittat det perfeka smulpaj receptet.. har blandat lite av andra recept.

Man tar 2dl mjöl, 3dl havregryn, 1dl cocos, 4msk socker och blandar ihop det.
Häller på 200g smör (smält).
Blandar ihop allt å häller på äpplerna, som redan ligger i en smörad form, med kanel, socker och potatismjöl över sig. Se till att ytan är någorlunda slät.

Sätt in den på ca 225grader i ca 25min. I mitten av ugnen.

Avnjut med glass lr vanlijssås. (väldigt gott med hallonsorbé till).


Ja.. vad ska man göra nu då?... diska antagligen. Känns som om klockan är 7-8. Men ser att den är strax över 4. Får väl diska som sagt å sen gå ut med lillen i regnet.. wiii :)


/ME

Regn

Ja, det bara regnar å regnar.. så nu är du väl glad Rebecca? Du som gillar hösten ;)

Jag sitter här å fryser å fryser.... har ställt om alla klockor utan 2.. gör det senare. För när jag var å handla mat imorse.. gick jag förbi Lindex...oh vad såg jag inte där... jo en väldigt snygg klänning... så funderar väldigt starkt på om jag ska gå ner å prova den. Frågan är när jag ska använda den.. hmm.. jag festar ju typ 4ggr/år eller nåt. Men prova kan man väl.. utan att köpa?
Tänkte kolla om de hade några snygga jackor med... å om Sport Outlet har fått in sina vinterjackor än.

Ja, vill ju till Ikea med... men tar 1 timme med bussen dit... tänkte göra potatisgratäng, men såg att den formen som vi brukar använda inte var där (den var med om en faslig olycka förra veckan).. så vill ha en ny. Behöver även en ny bakform (såg en med hjärtan på, måste ha!) finns säkert något mer vi behöver.. eller inte behöver.. hehe.

Har börjat skriva på min Ullaredslista med.. den 14 nov far jag dit. Så alla som läser detta...
Vad önskar DU dig i julklapp? Svara gärna snart!

Ja igår städa jag bland mina tröjor med, plocka bort sommartröjorna å fram med vintertröjorna. Kom fram en del tröjor jag glömt bort, typ.. ahh.. har jag en sån tröja.. hehe det säger väl allt om mig... haha... shoppar för mycket kanske? Nä! Bara lite glömsk.. blev i alla fall väldigt glad att se dem :)

Men ja.. nu försöker Jason putta mig av stolen.. så kanske ska gå ut å prova den där klänningen då ;)
Sen ska jag gå ut med Jason å sen göra min gratäng...får göra den i min lilla plåt, som jag brukar ha när jag bakar mockarutor el. Chris brytbröd.
Tar Ikea imorgon.. mindre folk på vardagar med.

Hoppas ni haft en finfin helg!


/ME

Spikmatta

Har nu vart iväg å shoppat lite... det konstiga var att det inte var så roligt som det brukar.. tänkte mest på stakars Jason som var själv hemma. Så blev snabbaste shoppingen någonsin... var endast ute i 2 timmar.
Tror det beror på att jag var ensam.. inte lika skoj då.

Men jag köpte i alla fall en spikmatta med tillhörande kudde.. har precis testat den å är imponerad.. den där kudden gör susen mot min huvuvärk.. känner mig lite mindre spänd i nacken med. Fick den 200kr billigare med... var inte den sorten egentligen, som jag skulle ha.. men charma till mig den dyrare varianten.. för samma pris ;) Bra att vara tjej ibland.. hehe
Sen köpte jag mig en ny nagelfil, 4-stegsfil, mina gamla är så slitna.. så ska fixa naglarna sen.. måla dem i någon rolig färg.. kanske grönt.
Det blev även en stickad klänning med stoooor krage.. ja jag vet inte min stil.. men går att använda som lång tröja..ville ha en mörklila.. sen en grön.. men bestämmde mig för en brun tillslut.. passar bäst i brunt. Ska använda den till vardags.. så jag vänjer mig.. kanske som man ska ha den... med tight till. Eller så blir det till jeans som tröja.. vi får se :) Svårt att välja skor till om man ska tights.

Jag kolla även på ny jacka å skor.. hitta en jacka som jag älska... men var lite kort å lite dyr.. så.. får titta vidare. Skor är svårare.. vill ha ett par stövlar, i svart skinn, som inte är för kalla, inte för enkla, vill ha en liten klack.... men inte med en massa tjofs på heller (Läs, utan snören, remmar, nitar osv.) Säg till om ni ser några sådana!

Idag blir det blodpudding till middag... orkar inte gå å handla idag. Gör det imorgon.

Men nu blir det promenad med lillen i regnet.. wii :)


/ME

En miss...

hallelåsan!

Ja... missa att agillityn inte var imorgon.. så då missa jag Chris syskons födelsedag... de fyller år imorgon. iof har jag köpt present.. men vore ju skoj att vara där å ge den själv. Kan ta bussen dit imon... skulle vilja köpa ett par skor hmm... kanske åker upp imon. Affären stänger kl 13... så blir lite tight. Vi får se... har tänkt köpa en spikmatta till mommo i present med.. men erbjudandet går ut på söndag.. så hmm.
Vi får se!

Har vart en riktig jävlig vecka... kidsen har varit överallt å varit väldigt högljudda... vet inte vad som farit i dem denna veckan. Men den avslutades bra... vi lekte lite kurragömma i regnet :)

Jao... vet inte riktigt vad jag ska säga... får se vad jag bestämmer mig för ang imorgon.


/ME

tvätt å städ

Idag har jag tvättat å forsatt städa.. slängt en massa å sorterat annat.

Har beställt lite nya tröjor med.. mina börjar se för skruttiga ut... spontanköpte även en klänning, en vit. Får se om den passar.. kommer väl i nästa vecka.

Men annars ska jag väl till mommo.. ska ta med mig några skor å se om man kan få de omklackade å vad det kan kosta. Jag går snett.. om man säger så...

Måste ha ny vinterjacka å skor.. men måste hitta någon jag verkligen vill ha iår.. å inte göra som vanligt.. bara köpta något för att det är billigt å ser varmt ut. Har bestämt mig för att jag ska försöka fixa en mer vuxen å kvinnlig stil. Får se hur det går...

Imorgon får jag min dom med.. lätt bervös... men min coach i livet hjälper mig vidare. Hoppas jag.. mot nya mål.. ingen ska få slå ner mig.

jajja massa osammanhängande pladder... men man skriver det man tänker.. så det blir som det blir.

Snart bio å middag med... ska planeras in i nästa vecka.


Men sköt om er så hörs vi väl till helgen igen.


/ME

Helg..

Helgen spenderades på vårt lantställe. Där jag tog det ganska lugnt. Plocka ett tjog trattkantareller och träna Jason. Hälsa på svärföräldrarna och shoppa lite presenter på Göken.
Men var en fin helg.

Idag har jag träffat min jobbcoach.. väldigt trevlig tjej som gav mig en hel del tips och nya tankesätt.
Annars har jag städat, betalat räkningar och sorterat tvätten idag.

Har käkat mina trattisar till middag med *mums*

Men nu ska jag städa vidare....


/ME


Film.

Såg Twilight igår... å blev helt förälskad. Filmen är så snyggt gjord, vackra scener å fin handling. Visst var den lite seg ibland.. men det övervägdes av de fina scenerna, stämmningen, ljuset.. jag bara njöt. Vill se forsättningen nu! Så blir kanske ett biobesök för mig snart ;)
Är lite inne på vampyrer nu.. tittar ju på True Blood med.. som jag älskar.
Får se vem jag ska tvinga med mig.. M-L är ju upptagen.. hmm.. vi får se.. kan gå själv i värsta fall.. no big deal!

Annars är det mycket på gång nu... berättar mer, när jag vet mer.

Ska packa nu med... drar till mormor idag.. å ikväll blir det dubbelt tvnöje... wii :)

Vi hörs!


/ME

Helgen

Den började med några timmar spårträning i riktig kyla å regn. Sen hem å laga middag å fixa lite å tvätta.. märkte att jag inte tvättat på 1 månad! ja så hade inga rena underkläder.. lr jo hade det men inga jag ville ha (Har väldigt mycket underkläder.. sisådär 200 av varje sort). Sen kom M-L, vi åt av maten å sen gjorde vi oss ordning under tiden vi dela på lite vin å cider.

Kom iväg lite sent men kom ändå in i tid. Stället vi var på var lite segt först.. var ju 22års gräns.. så det var mycket äldre folk där. Roligt med lite omväxling... men dansgolvet kom inte igång förrens efter en timme.. så vi fick fördriva tiden med att se oss omkring i den enorma lokalen med många våningar... var som en labyrint.. tur att jag inte blev full.. då hade jag inte hittat ut.. hade nog stukat foten i alla trappor med... hmm.

Men sen så.. vi dansa å prata med folk tills det var dags att gå hem. En rolig kväll blev det.. händelserik minst sagt ;)
Nästa utgång blir nog den 7 nov.. med min kära väninna ifrån Halmstad. Ser jag fram emot.


Idag har jag shoppat ett nytt nagellack, lr 2... för mina naglar som börjar spricka å så nu.. när det börjar bli kallt. satt på det nu.. får se om det hjälper :).

Men nu ska jag se på film å äta choklad å dricka vatten.. blir så törstig av chokladen..är ju 75%.. det enda jag kan äta i chokladväg. Jag som älskar choklad.. men ja.. inte gnälla den är god!

Puss å hej.. hoppas ni haft en fin helg med!



/ME

Mycket...

Imorgon blir det riktigt tight. upp kl 8, iväg till Nääs slott å träna spår, sen till Lerum och träna agillity till kl 17. Kl 18.30 ska jag ha en kompis på besök. Vi ska äta, sjunga å sen dansa natten lång.
Ska hinna duscha, fixa mat och kläder på väldigt kort tid.. hm.. hur ska detta gå?. Kanske C kan förbereda lite.

Men det ska bli skoj!

Nu ska jag  packa inför imorgon å rasta vovven.


/ME

Resan..,

Den var kort men intensiv.

Lördan var jag å hälsa på lilla Leo, som blivit riktigt stor.. dock är jag lite orolig över honom, han är livrädd för andra hundar å lite annat.

Söndan var jag hos min bror å käka mat, trevligt att träffa dem igen, även Danilel med respektive var där. Vi spela även bomberman, ett spel som är otroligt fängslande å beroendeframkallande. Ett spel från min barndom :)

Måndan var jag å mammi ute med hundarna hela dagen. vi träna dem på lite av varje, både lydnad å agillity. Väldigt rolig dag..både vi å hundarna var helt slut sen.

Tisdag, var jag å hälsa på, på min lillebrors skola sen iväg å rasta vovvarna.. sen hem till morbror för att hämta skissen på min tatuering.. som vi dock inte fick med oss... Emma är försvunnen... får be henne skcka den när hon behagar att komma hem.  Sen hem å äta å sen packa Å sen iväg med tåget.


Nu är jag hemma... håller på att packa igen.. ska iväg till momor...

Ikväll blir det chips-kväll... det är start på både uggly betty å Desperate Houswife.. vilken toppenkväll. jag är laddad!

Men vi hörs..


/ME

Snart bär det av...

Upptäckte att min resväska blev full.. så får ta en extra ryggsäck.. som nu med är full.. hmm.. hur gick detta till?.. det värsta är att jag inte packat ner allt än ;)
Men det ordnar sig.

Har betalt räkningarna nu, ej diskat men hämtat ut mitt paket med dvdfilmer.

Så nu ska jag äta å sen åka..

puss..


/ME

Packar...

Är vansinnigt trött å packar.. för imorgon åker jag hem till mamma å hälsar på.
vi ska se om våra älsklingar trivs tillsammans ;)

Men först är det hundkurs å sen agillitykurs.. sen hem å äta å packa det sista, å sen iväg på tåget.

Annars har veckan vart sådär.. orkar inte ta upp det här.. men vi får se hur det går. Om 3 veckor får jag svar.


Lägenhetsjakten går sådär. Vi vet inte om vi vill ha en insatslägenhet eller om vi vill ha ett hus eller om vi ska bygga ett nytt hus. Men tror att byte till en ny hyreslägenhet står ganska högt i kurs nu.. för ett tag i alla fall. Måste bara hitta en :)

Men ska sova nu.


/ME


RSS 2.0