Gott nytt år!

Nu var nästan alla förberdelser klara.
Köttet har marinerats i 2 dar och ska snart stekas.. den ena potatisgratängen är klar (rekomenderar inte soyaost, den både luktar och smakar illa, dock mitt enda alternativ till ost ;( ) Ska snart börja med den andra.. riktiga gratängen. Äppelpajen ska bakas å sen.. är allt klart. Då ska vi äta gott å dricka gott.

Sen ska älskligen iväg å jobba å jag å Jason ska fira in det nya året med mormor, det blir trevligt!
I helgen ska vi nog till orust å sen börjar jag arbeta på måndag...på mitt nya jobb.. wiie.. det är så spännande.

Men nu måsta jag fixa maten...puss å kram

Å GOTT NYTT ÅR!


/ME

Julafton

Det var mycket förberedelser. Men det var en trevlig dag, lugn och familjär.
Fick en massa fint. Förutom det jag fick av mina bröder, fick jag en lila klänning, ett halsband ifrån pilgrim, ett guldarmband, ett presentkort på HM, olika tvålar ifrån Lagerhaus, en lykta, ett badrumsset, presentkort på massage, en porslinstomte, blommor och ett amaryllisljus. Det tackar jag Chris familj för.
Hoppas de blev lika glada för sina presenter... som jag blev för mina.

Nästa julstopp blir hemma hos pappa... dit ska jag imorgon :)


Tårtan ja.. den jag baka alldelles själv, ifrån grunden, har gjort marängen t.o.m. :)

25års tårtan Visst blev den fin?


Sen hade vi ju våra julhundar :)


Kevin som tomte Kevin


Julafton 2009 Jason och jag med nya halsbadet :)


Julvovvarna tilsammans Jason och Kevin ihop :)

mina blommor :) Mina blommor.


Det var alla bilder för idag. Nu måste jag plocka upp alla klappar å städa iorning lite här, diska å fixa mat.


Men god jul på er!



/ME


JAG 25år!

Idag fyller jag år... det är min stora dag. Har redan öppnat julklappar å är väldigt glad för dem. Tack ska ni ha mina kära bröder med respektive :)
Ska öppna fler sen.

Tårtan är bakad, min jugröt är uppäten (tack för den mamma) ingen jul utan julgröten. Nu ska jag bara plocka fram kläder inför dagen å stryka Chris skjorta. Sen diska å plocka undan lite här. Sen bär det iväg till orust.

Jason som jultomte :) Jason i tomteluvan. Visst ser han glad ut? ;)

Sötnosen som tomte Visst blir man lite trött av alla bilder ;)


Men önskar er alla en riktigt god jul!


PUSS & KRAM



/ME



Stressig dag!

Dagen började lagom stressig, jag hälsa på, på nya jobbet och skrev på mitt kontrakt.  Sen snabbt hem å lämna alla papper. Iväg till läkarn, som sedan skicka mig på röntgen. Det var då det börja bli riktigt stressigt... klockan ticka å jag blev mer å mer stressad.. vänta är inte min grej. Jag fick ringa tilll frissan å be att komma en kvart senare.. det gick bra... äntligen blev det min tur (efter 45min väntan). Snabbt togs det kort på foten... killen sa att inget var brutet, jag kan pusta ut, det var bara ett ledband som fått sig en törn, det läker. Om nån månad eller så. *Suck*.. jag som har tillräckligt ont nu.
Men jag hann på minuten till frissan.. resultatet blev ok. Såhär såg det ut..

Nyklippt igen :) Lite lockigt sådär..

Får se hur det ser ut efter en tvätt.

Men eftersom vi var tvungna att ställa in vetrinär besöket.. köpte jag lite julklappar. Till Chris familj. Så nu var alla de köpta, utan en, som han skulle fixa själv.
Köpte även en liten bok till mig, jag är allergisk mot...gluten och laktos.. på 37 olika språk. Kan vara bra att ha tänkte jag. Köpte även lite nya strumpor å så.. behöver det till de nya stövlarna.. de är så stora i benen.

Men nu väntar jag bara på att lillen ska komma hem.. så jag får prova tomteluvan på honom.. lovar att lägga ut bild på det sen ;)

Todeloo! Å tack Becca för de fina orden :)


/ME

Nytt jobb!

Ja, nu var julbiljetten bokad. Blir en kort å intensiv tid. Åker den 19dec å tillbaka igen den 24dec. Äter frukost hemma.. sen iväg. Fixa kläder å annat.  sen runt kl 15 åker vi å firar jul.. lär ju missa kalle.. inge skoj!

Har min sista dag på vikariatet den 18 dec.. redan den 4 januari börjar jag jobba igen. Har fått en heltidstjänst på en 1-2års avdelning, väldigt nära där jag bor. Får ha med hunden på jobbet, när vi går promenader.
Kontrakt skrivs på tisdag.. är sååå förväntansfull. Var 40st som sökte på 4 dar.. sen tog de bort annonsen, jag blev 1 av 5 som fick gå på intervju... som sen fick jobbet! wiii känns så bra!
Måste börja ladda... gör det runt mellandagarna eller så. kan inte bli bättre just nu.

Min lilla kille är forfarande sjuk.. men vi ska på återbesök hos vetrinären på tisdag. Då även jag ska klippas. Ska försöka hinna gå till läkarn efter kontraktskrivningen med.. min fot gör fortfarande ont... är lite svullen med.

Mycket på G just nu. Det är bra!


Hämta ut Jason julluva idag med.. var ganska liten, får se om den passar.. annars får jag byta den. men söt var den :)

Nu måste jag betala räkningar, fixa tvättid å leta kladdkakerecept... tror jag skrivit ner det i bloggen.. ska leta!

Men hare gott!


/ME

Glögg och shopping

I fredags var det glöggprovarkväll. Var mysigt.. vi prova 4 olika sorter. Blossas blåbärsglögg var godast.. sen kom chokladglöggen. Mums! Har vart en intensiv vecka.
Jag har fortfarande ont i min fot... lr mest i stortån.. som är svullen å öm.

Annars har jag bara jobbat, var iväg en snabbtur å köpte julklappar i söndags, mellan tvätten.. hehe.. träffa en vännina med.

Min lille plutt har ju fått ögonkatarr å är väldigt röd.. dock varar ögat inte så mycket längre.. är inte lätt att stoppa salva i en sprattlande hund ska jag säga....som samtidigt kniper ihop ögonen allt vad han har. Vrider sig.. ja. Förstår han dock, det är lite läskigt. Kommer någon å vill köra upp en jättetub med kräm i ögat.. men bara en vecka till.. stå ut!

Såg en liten kompis till Jason för bara 5000kr... vill ha... men får vänta... tills jag har fast jobb å större boende. Kanske kan få mamma att köpa honom.. hmm.. nää.. får nog vänta.

Men imorgon har jag massor att fixa, ska ringa några rektorer, fixa klipptid, ringa bostadsbolaget, bära ner de överblivna julsakerna (pynta ju i söndags), ringa amf, baka, fixa fram recept på kladdkaka (ett speciellt), boka visning... ja säkert något mer. Ska ju till mommo med :)

Men godnatt på er!


/ME

AJ!

Ja, nu har man vart å Vaccinerat sig. Det gjorde sjukt ont, de fick sticka 2ggr, då jag ryckte till första gången.. så hon tappa sprutan.. hehe.. men är man spruträdd så är man. Har ont i min arm nu med, får se vilka mer biverkningar jag får...
Har skadat min fot med, halka på ett berg.. så har ont i foten..men kan gå på den. Var hos läkarn igår. Men de var inte till någon hjälp. Vila å ät värktabletter var deras råd. Blä på dem!

Idag har jag sökt 6st jobb, hoppas man får komma på någon intervju. Måste kontakta min jobbcoatch med.

Ska med Jason till vetrinären med, han har variga ögon stakarn.

Var på julbord i helgen med, gott var det!

Men nu ska jag skicka iväg min sista ansökan för dagen.. sen ska jag börja julpynta :)

Ha en fin vecka!


/ME

RSS 2.0